Een zorg minder

Onlangs traden we met veel plezier op in Alphen aan de Rijn in Het Trefpunt in opdracht van GGZ Rivierduinen. Nu verzorgen we wel vaker het entertainment in de zorg, maar dit was een uitdagende opdracht omdat in het publiek zowel vrijwilligers, personeel en cliënten aanwezig waren die allemaal aan hun trekken moesten komen. Het werd een succes. Hieronder het prachtige verhaal van een “tevreden klant”. Het genoegen was geheel wederzijds!

Het was echt een spannende gebeurtenis voor ons: een optreden van de Vrolijke ViP show. En ook de rode loper act: zou deze aanslaan bij onze gasten? 

Maar vanaf het allereerste moment: de rode loper act en de vrolijke VIP Kip was het een groot succes. De Vrolijke VIP Kip wist bijna iedereen te overtuigen en enthousiast te maken om met hem op de foto te gaan. Natuurlijk was er ook (slechts!!!) een enkeling die liever niet op de foto wilde. De Vrolijke VIP Kip wist hier uitstekend mee om te gaan en maakte daar op een hele luchtige manier ook helemaal geen punt van wat maakte dat onze gasten zich allemaal op hun gemak voelden en met een big smile het feest binnen traden. De foto’s van de rode loper act laten, achteraf, dan ook alleen maar hele blije en vrolijke mensen zien.

De Vrolijke VIP show aansluitend, was in een woord helemaal geweldig. Wij wilden eigenlijk heel graag dat AL onze gasten in het zonnetje gezet werden tijdens de show. Dat leek ons een onmogelijke opgave om dit te doen zonder daarbij iemand anders te vergeten of voor het hoofd te stoten. Maar De Vrolijke VIP show is het gelukt!  Vrolijk entertainment heeft er een heel speciaal programma voor ons van gemaakt. Alsof het hele programma speciaal voor ons centrum geschreven was! Iedereen was tijdens de show dan ook heel enthousiast en na de voorstelling hebben wij nog dagen lang hele leuke en lieve complimenten gekregen. Kortom de Vrolijke VIP show, was echt een heel groot succes!

Wat verder nog leuk is voor mensen die over de streep getrokken moeten worden om een arrangement te boeken: wij zijn een klein dag- en activiteitencentrum met toch wel een speciaal publiek. Ook de ruimte die wij hebben, is beperkt. Marc en zijn broer hebben hier totaal geen probleem van gemaakt: alles was tot in de puntjes geregeld en zij hebben ons veel werk uit de handen genomen deze middag. Van te voren hebben we goed besproken wat wij graag wilden en uiteraard wat wij ook niet wilden: daar is gewoon op een fantastische manier en uitstekend rekening mee gehouden!

Nogmaals heel veel dank namens ons allemaal!