50 jaar Tuinvereniging ATV Assen

De tuinvereniging in Assen (ATV Assen) bestond 50 jaar. Dat moest gevierd worden met een mooi feest. Als locatie voor het feest werd wijkcentrum de Componist uitgekozen. Vrolijk Entertainment mocht het entertainment verzorgen met De Vrolijke VIP Show. Marc Vrolijk had zich verdiept in de tuinvereniging, de leden en vrijwilligers en had een programma op maat samengesteld voor deze bijzondere vereniging.

Show op maat

Met een afwisseling van humor, sfeervolle liedjes en anekdotes en ondersteund door vele (sfeer) foto’s zorgde Marc voor een gezellige en feestelijke sfeer en kreeg het jubileum de aandacht die het verdiende.

cabaret op maat

cabaret op maat

entertainment vereniging

Wijkcentrum als theater

Met de podiumdoeken, het eigen licht en geluid kan iedere zaal in een klein theatertje worden omgetoverd. Ook wijcentrum De Componist leende zich, mede dankzij de hulpvaardige vrijwilligers, prima voor deze gelegenheid.

 

Cabaret vereniging

Opdrachtgever: “Ten zeerste aanbevolen!”

Het was een reuze gezellige avond waarbij Marc Vrolijk ons heeft vermaakt met, een op onze vereniging toegesneden show waarbij een ieder aandacht kreeg. Vooral het gebruik van foto’s en de door Marc gebrachte  “onderschriften” waren zeer vermakelijk zonder dat mensen zich gekwetst voelden.

De liedjes die hij voor deze gelegenheid componeerde werden uit volle borst mee gezongen en allen hebben genoten.

Ik kan deze show ten zeerste aanbevelen !