Act Kerstborrel

U zocht op Act kerstborrel. Gevonden! Kijk op deze website voor de mogelijkheden voor het entertainment speciaal voor  een kerstborrel. We hebben programma’s die zichzelf ruim bewezen hebben (zie ook de referenties elders op deze site) maar kunnen ook een programma deels of geheel op maat voor u maken.

kerstverlichting

Vier het met een borrel!

Borrels kunnen een thema meekrijgen, wat tot uitdrukking kan komen in het aanbod van hapjes, drankjes en aankleding. Bekende voorbeelden van themaborrels zijn de nieuwjaarsborrel, de afstudeerborrel (ter ere van een behaald diploma) en de constitutieborrel (ter ere van een nieuwgevormd bestuur). Ook kunnen er tijdens een borrel korte speeches worden gegeven.

Kerstborrel

Maar de bekendste borrel is waarschijnlijk wel de kerstborrel (met eventuele kerstpakketten),Een borrel die gehouden wordt op een van de dagen voorafgaand of rond de kerst. Met de kerstborrel ontmoeten we de mensen waarmee we het afgelopen jaar samengewerkt hebben.

Cabaret kerstborrel

De kerstborrel is bij uitstek de borrel die zich uitstekend leent om terug te kijken op het afgelopen jaar.Mensen worden ludiek maar toch in stijl ontvangen en naast de eventuele “standaard onderdelen” op zo’n bijeenkomst zorgt de Vrolijke VIP Show voor een vrolijke, hilarische noot. In de show kan specifieke informatie over het personeel, het bedrijf of gebeurtenissen van het afgelopen jaar worden verwerkt. Het zorgt voor een geslaagde kerstborrel met bovendien nog een ander voordeel: want samen lachen is nog altijd het beste middel voor een uitstekende teamspirit.

De Vrolijke VIP Show

In de Vrolijke VIP Show gaat Marc Vrolijk op zoek naar „échte VIPS”. In een wereld waar bekendheid gelijk lijkt te zijn met belangrijkheid stelt Marc dat het omgekeerde vaak het geval is. De echte VIPS zitten in de zaal. Het personeel vormt het bedrijf, zij zijn de echte VIPS. En zonder klanten geen bedrijf. Op een ludieke manier, met dwaze zijsporen en veel interactie wordt het publiek meegenomen in de wereld van de échte VIPs: VIPS waar je volijk van wordt.

Kerstborrel Act

 

Praktische informatie

De programma’s van Vrolijk Entertainment komen het best tot hun recht in zalen die zijn ingericht in een theatersetting (eventueel met tafels) en zittend publiek. Het liefst zijn we minimaal 1,5 uur voor aanvang aanwezig t.b.v. opbouw, soundcheck en andere voorbereidingen.
Wij verzorgden het entertainment op diverse kerstborrels en komen ook graag een bezoek brengen aan uw kerstborrel. Met theater, cabaret en een loflied. Altijd origineel en zeker uniek, ludiek en verrassend!

Heeft u nog vragen? Bel of mail dan gerust, we geven graag antwoord.