Vrijwilligersavond Gemeente Heerde

Een belangrijk moment. De lancering van een nieuwe website waarmee de gemeente Heerde beschikt over een interactief vrijwilligersplatform. Met een druk op de knop lanceerde de wethouder deze website onder luid applaus van de aanwezige vrijwilligers. De theaterzaal in Heerde was volgestroomd voor de jaarlijkse vrijwilligersavond.

Na de lancering maakte Marc zijn opwachting om met De Vrolijke VIP Show de mensen een vrolijke avond te bezorgen. En dat werd het! Tijdens het avondvullende programma maakte Heerde kennis met de Vrolijke VIP Show (en andersom). Middels vooraf verkregen informatie sloeg het op maat gemaakte programma goed aan. Cabaret op maat en veel interactie met het publiek was ook in Heerde een recept voor een onvergetelijke avond.

Feestelijk ontvangst … en vertrek

De rode loper was uitgerold om de gasten te verwelkomen als een echte VIP. Ook toen de gasten vertrokken lag de loper er nog. Marc bedankte ze voor de aandacht, maakte nog een paar foto’s waarnaar de gasten met een grote lach aan de borrel gingen.

Entertainment op maat

Reactie opdrachtgever: Marc aangewezen artiest!

Vrolijk Entertainment verzorgde een ode aan de vrijwilligers uit de gemeente Heerde. Zo’n 130 vrijwilligers van verenigingen, stichtingen en andere organisaties vulden de zaal van de Heerdt. Marc van Vrolijk Entertainment liet de gasten via de rode loper de theaterzaal in gaan. De vrijwilligers werden als VIPS ontvangen. Meteen zat de stemming erin.

Voortreffelijk voorbereid

Marc had zich voortreffelijk voorbereid; van bijzondere vrijwilligersgebeurtenissen in Heerde werden foto’s getoond. Het was een mooie avond vol leuke acties, sketches en muziek.

Marc kwam ludiek als kip verkleed het toneel op. Maar tegelijkertijd werd ook getoond dat respect voor de vrijwilligers op zijn plaats is. Vrijwilligers schreeuwen het niet van de daken; ze doen gewoon uit zichzelf nuttige zaken voor hun medemens. Dit zo eens benadrukt te zien, deed de aanwezigen goed.

Zeer geslaagd!

Dat de avond zeer geslaagd was bleek wel uit het feit, dat veel mensen nog in de foyer van het dorpshuis aan het nakletsen en genieten waren. Wij kijken met een goed gevoel terug op deze geslaagde vrijwilligersavond.