vrijwilligersavond gemeente Haaksbergen

Ieder jaar looft de gemeente Haaksbergen vrijwilligersprijzen uit tijdens een feestelijke avond in theater De Kappen. In drie verschillende categorieën zijn prijzen te winnen: Jong Talent, Organisaties en Personen.

Galavoorstelling

Marc Vrolijk presenteerde de avond. Hij maakte de voorgedragen personen en organisaties en de nominaties bekend waarna de burgemeester van Haaksbergen, Gerrit Jan Kok, het juryrapport voorlas en de winnaars bekend maakte. Ook zorgde Marc voor het entertainment waarmee hij de avond tot één vloeiende galavoorstelling maakte.

Feestelijk ontvangst … in de kou

De rode loper was uitgerold om de gasten te verwelkomen als een echte VIP. De VIP KIP © stond de gasten buiten op te wachten in de vrieskou. Het onthaal was hartverwarmend, daar kon geen kippevel tegenop…

entree act haaksbergen

Theater de Kappen

In het goedgevulde theater De Kappen verraste Marc het publiek cabaret en vrolijke acts toegesneden op het publiek en ondersteund door beelden uit Haaksbergen waarmee het publiek een unieke avond voorgeschoteld kreeg, eindigend met een feestelijke climax.

entertainment op  maat de kappen

Reactie opdrachtgever: geweldige invulling!

Tijdens onze jaarlijkse vrijwilligersavond hebben wij genoten van de Vrolijke VIP show. Marc Vrolijk heeft een geweldige invulling gegeven aan deze avond. Met ontvangst van de gasten bij binnenkomst tot aan de afsluiting.

Alles was zeer goed voorbereid. De opzet was om alle vrijwilligers in het zonnetje te zetten en dat is zeker gelukt. Mensen waren zeer enthousiast, vooral de afwisseling van sketches, liedjes, interviews, gedichten en de presentatie vielen goed in de smaak.

Het totale programma leek speciaal voor ons geschreven te zijn, mede doordat Marc veel van Haaksbergen in beeld heeft gebracht. Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond en gaan zeker nog eens een beroep doen op Marc Vrolijk.

Marc bedankt!