vrijwilligersavond protestanse gemeente Dalfsen

Met zijn programma Zingen bij de Afwas bezorgde Marc Vrolijk de vrijwilligers van de protestantse gemeente Dalfsen een onvergetelijke avond. Met het beproefde recept van humor, interactie en energie toverde de ervaren Marc Vrolijk een bruisende show op de planken, waarbij van begin tot eind, de stemming geweldig was.

Het entertainment was speciaal bedoeld voor de vrijwilligers die het hele jaar de handen uit de mouwen steken om alles op rolletjes te laten verlopen.

live entertainment senioren

live entertainment senioren

Verrassend op de rode loper!

De rode loper was uitgerold om de gasten te verwelkomen als een echte VIP. De mensen waren blij verrast en lieten zich welwillend op de foto zetten. Een geweldig begin van de avond waarbij de toon meteen gezet was. De lach die dit op de gezichten toverde verdween bij menigeen de gehele avond niet weer van het gezicht.

Staande ovatie

Het programma Zingen bij de Afwas werd zeer gewaardeerd door alle aanwezigen. Tijdens het laatste applaus gingen alle mensen staan om Marc een hartverwarmende staande ovatie te bezorgen.

cabaret senioren

 

Reactie opdrachtgever: onvergetelijk!

De Protestantse Gemeente van Dalfsen heeft op 5 april 2024 haar vrijwilligers in het zonnetje gezet en kijkt terug op een onvergetelijke avond. Marc Vrolijk heeft hieraan een flinke bijdrage geleverd. Iedere vrijwilliger werd al bij aankomst verrast door een feestelijk onthaal en welkom op de rode loper. Met zijn programma ‘Zingen bij de afwas’ nam Marc ons mee terug naar de jaren 70. Op een vrolijke en ongedwongen manier werden herinneringen opgehaald aan die goede oude tijd. Er was veel herkenning onder de deelnemers en dit bleek ook uit hoe onderling in de pauze met veel enthousiasme eigen herinneringen werden opgehaald. Marc wist in beide bedrijven de zaal goed met zich mee te krijgen. Er werd volop meegezongen en uiteindelijk ontstond er spontaan een polonaise. Na afloop waren er heel veel leuke en positieve reacties. Het was een feestelijke en gezellige avond waarop de vrijwilligers en de voorbereidingscommissie met een positief gevoel terugkijken.