Vrijwilligersfeest sportvereniging organiseren?

De Vrolijke V.I.P. Show !

vrolijke vip show

Bent u op zoek naar een leuke invulling van uw vrijwilligersfeest voor uw sportvereniging. Een keer wat anders dan een Hollandse avond, een buffet of oud hollandse spelletjes?  Met De Vrolijke V.I.P. show haalt u een gevarieerd avondvullend programma in huis!Voor jong en oud. Cabaret voor úw vrijwilligers, want: speciaal voor de club gemaakt! Cabaret, entertainment en veel interactie staan garant voor een onvergetelijke feest! De reacties van opdrachtgevers en publiek zijn geweldig.

Belangrijk

In de Vrolijke V.I.P. Show gaat Marc Vrolijk op zoek naar échte VIPS. Waar Bekende Nederlanders zichzelf doorgaans als VIPS beschouwen beweert Marc het tegendeel. Met kwinkslagen en absurde vergelijkingen komt hij tot de conclusie dat de echte VIPS in de zaal zitten.  Vrijwilligers maken het verschil.

Cabaretier boeken

DSCF1895_RP

Gevarieerd en voor breed publiek

De Vrolijke V.I.P. Show is een programma vol humor, muziek en interactie. Conferences worden afgewisseld met vrolijke muziek waarbij het publiek nadrukkelijk wordt betrokken. Een groot scherm zorgt voor visuele ondersteuning van de acts. Uniek is de mogelijkheid om  specifieke informatie over uw vereniging en vrijwilligers in het optreden te verwerken waardoor het feest het karakter van een maatwerkoptreden krijgt.  Ook kunnen jubilarissen of andere mensen die het verdienen éxtra in het zonnetje worden gezet. De Vrolijke V.I.P. Show is succes verzekerd!

Elke lokatie wordt omgetoverd!

Cabaret Vrolijke VIP Show

Natuurlijk spelen we graag in mooie theaters maar we komen net zo lief “op lokatie”: zoals gewoonlijk heeft Vrolijk Entertainment weer aan alles gedacht.

Een podium-doek van 6 x 3 meter tovert de clubkantine om in de juiste sfeer. Daarnaast nemen we  welkomst-banners mee die bij de ingang kunnen worden geplaatst. Tevens is het mogelijk de rode loper te laten uitrollen, waardoor uw gasten meteen in de juiste stemming worden gebracht.

Eigen technicus!

Hoe goed de artiest zijn of haar werk ook doet, als de techniek niet deugt valt alles in het water. Daarom verzekeren wij ons van goede technische kwaliteit door dat gedeelte in eigen beheer te houden. Professioneel geluid behoort tot de standaard uitrusting. Wij werken met een vaste technicus die zorgt dat het licht, beeld en geluid soepel verloopt.

Feestelijke Entree-Act

Meteen bij binnenkomst in de juiste stemming? Kies dan voor de Feestelijke Entree Act! De gasten worden op een vrolijke manier onthaald op de rode loper.

De Feestelijke Entree Act van Vrolijk Entertainent zorgt ervoor dat uw gasten op een ludieke vrolijke manier worden ontvangen. Als een échte VIP worden ze op de foto gezet. Een leuke blijvende herinnering.

act vrijwilligersfeest

Klantreacties

Vrolijk Entertainment mocht op menig vrijwilligersfeest van sportverenigingen een optreden verzorgen en steeds was het een groot succes. Overtuig uzelf door middel van de ervaringen van anderen.

vrijwilligersfeest sportvereniging

Voetbalvereniging Poolster

Ieder jaar organiseren we een vrijwilligersavond. Dit jaar werd  gekozen voor De Vrolijke V.I.P. show, een avondvullende live act met amusement, muziek en cabaret van Vrolijk Entertainment. De opening werd verzorgd door Peter Kooistra namens het bestuur en Ria van Kooten namens de activiteitencommissie. Hierna nam de “V.I.P. kip” het over. Velen gingen met deze beroemde kip op de foto! Uiteindelijk bleek Marc Vrolijk onder het pak tevoorschijn te komen en hij nam ons mee in zijn wereld van onder andere voetbal, muziek, VIPs en jeu de boules. Liedjes en anekdotes wisselden elkaar af, waar in een aantal gevallen het publiek werd meegenomen in zang.

De voorstelling werd als zeer leuk ervaren door onze vrijwilligers. En dat was nu ook precies de bedoeling ! Een erg geslaagde avond die voor herhaling vatbaar is.

Wij danken Marc en geluids-/lichtman Jan voor de fijne avond. Bedankt !

R. van Kooten – V.V. Poolster

Wij hebben genoten!

“..Na jarenlang geen vrijwilligersavond te hebben georganiseerd vonden we dat we het dit jaar eens op een andere manier moesten doen, dan alleen muziek en een drankje. Met googelen stuitte ik op de VIP show speciaal voor vrijwilligers van Vrolijk entertainment. Hier een mailtje aan gewaagd en daar zeker geen spijt van gehad! Fijne meedenkende en flexibele mensen. Voor onze vrijwilligers was het een zeer geslaagde avond, getuige de mailtjes en apps die we binnen hebben gekregen na afloop. Kortom, een leuk programma waar iedereen van geniet, zeker met het afsluitende lied met een schitterend achtergrondkoor. Een echte aanrader, waar u en uw vrijwilligers zeker geen spijt van zullen krijgen! Marc en Jan, nogmaals bedankt! Wij hebben genoten!..”

Ina Wiltens – VV SHO (Oud Beijerland)

Vrolijke V.I.P. Show - cabaret voor vrijwilligers

Hilarische Show

“..Wat was het een gezellige avond! Na een prachtig dankwoord aan alle vrijwilligers van Anton verscheen een heuse Vipkip in de kantine om alle vrijwilligers op creatieve en ludieke wijze te entertainen. Dankzij wat vooroverleg over de vrijwilligers en behoorlijk wat research van Marc Vrolijk werd een hilarische show neergezet, waarbij je gewoon wel moest lachen. Het meest krachtige was dat de inhoud helemaal aangepast was aan alles wat met DSO en korfbal te maken heeft. De toon was al snel gezet en de sfeer zat er direct in!  Meezingers, leuke anekdotes ondersteund door beeldmateriaal en muzikale hoogstandjes maakten alles tot één geheel. Na het optreden werd nog lang nagepraat..”

C. Crezee – KV DSO (Klundert)

Vreselijk gelachen!

Verrassend , vreselijk gelachen , mensen zien bewegen en mee doen waarvan ik het nooit had verwacht! Heel professioneel qua aankleden van de locatie, ik was erg onder de indruk toen de show klaar stond om te beginnen! Ze doen ontzettend leuke dingen met de info die je aanlevert en deden zelf ook flink research naar onze club, waardoor zelfs ik als organisator nog flink verrast werd. De sfeer zat er lekker in en bleef ook goed hangen. Het is erg laat geworden… of vroeg.. het is maar net hoe je het bekijkt. Een echte aanrader om een avond die gezellig moet worden uit handen te geven aan Vrolijk entertainment! Top!
J. Molema – HS’88

Schot in de Roos

We hebben een ontzettend leuke avond gehad. Het was lachen, gieren, brullen.

Ontvangst op de rode loper. Welkomstdrankje er bij, plaatje schieten de ban was gebroken.
De aangeleverde informatie was perfect verwerkt. Hierdoor was het een vrijwilligersavond waarin de vrijwilligers (persoonlijk) centraal stonden. Er was goede research gedaan want ook ik werd meegenomen in de sketches terwijl niemand wat over mij had aangeleverd. Alles klopte en was zeer herkenbaar. Door de persoonlijke aandacht deed een ieder mee. Zelfs alle liedjes werden uit volle borst meegezongen! Na afloop alleen maar leuke reacties. Ook de dagen na de vrijwilligersavond heeft iedereen het er nog over, een zeer geslaagde avond, een schot in de roos.

Tim Brandsma – Kollumer Tennis Vereniging