De Vrolijke V.I.P. Show

vrolijke vip show

Bent u op zoek naar een geweldige invulling van uw feest of bijeenkomst?  Met De Vrolijke V.I.P. show haalt u een gevarieerd avondvullend programma in huis! Cabaret met veel interactie. De Vrolijke VIP Show verbindt, vermaakt en zorgt voor een feest. Maatwerk is mogelijk. De reacties van opdrachtgevers en publiek zijn geweldig.

Belangrijk

In de Vrolijke V.I.P. Show gaat Marc Vrolijk op zoek naar échte VIPS. Waar Bekende Nederlanders zichzelf doorgaans als VIPS beschouwen beweert Marc het tegendeel. Met kwinkslagen en absurde vergelijkingen komt hij tot de conclusie dat de echte VIPS in de zaal zitten.  Met alle gevolgen van dien.

Cabaretier boeken

DSCF1895_RP

Gevarieerd en voor breed publiek

De Vrolijke V.I.P. Show is een programma vol humor, muziek en interactie. Conferences worden afgewisseld met vrolijke muziek waarbij het publiek nadrukkelijk wordt betrokken. Een groot scherm zorgt voor visuele ondersteuning van de acts. Ook is het mogelijk specifieke informatie over uw organisatie, vereniging, dorp of familie in het optreden te verwerken waardoor het feest een nóg exclusiever karakter krijgt. Ook kunnen bijvoorbeeld jubilarissen of die het verdienen éxtra in het zonnetje worden gezet. De Vrolijke V.I.P. Show is succes verzekerd!

Elke lokatie wordt omgetoverd!

Cabaret Vrolijke VIP Show

Natuurlijk spelen we graag in mooie theaters maar we komen net zo lief “op lokatie”: zoals gewoonlijk heeft Vrolijk Entertainment weer aan alles gedacht.

Een podium-doek van 6 x 3 meter tovert elke lokatie, of het nu een kantoor, kantine, restaurant, kerk of een grote hal is, om in de juiste sfeer. Daarnaast nemen we  welkomst-banners mee die bij de ingang kunnen worden geplaatst. Tevens is het mogelijk de rode loper te laten uitrollen, waardoor uw gasten meteen in de juiste stemming worden gebracht.

Eigen technicus!

Hoe goed de artiest zijn of haar werk ook doet, als de techniek niet deugt valt alles in het water. Daarom verzekeren wij ons van goede technische kwaliteit door dat gedeelte in eigen beheer te houden. Professioneel geluid behoort tot de standaard uitrusting. Wij werken met een vaste technicus die zorgt dat het licht, beeld en geluid soepel verloopt.

Feestelijke Entree-Act

Meteen bij binnenkomst in de juiste stemming? Kies dan voor de Feestelijke Entree Act! De gasten worden op een vrolijke manier onthaald op de rode loper.

De Feestelijke Entree Act van Vrolijk Entertainent zorgt ervoor dat uw gasten op een ludieke vrolijke manier worden ontvangen. Als een échte VIP worden ze op de foto gezet. Een leuke blijvende herinnering.

IMG_0990

SHO14

IMG_0943

DSC_4897

Klantreacties

DSCF1827_RP_1_RP

Vrolijke V.I.P. Show - cabaret voor vrijwilligers

Voetbalvereniging SHO

Na jarenlang geen vrijwilligersavond te hebben georganiseerd vonden we dat we het dit jaar eens op een andere manier moesten doen, dan alleen muziek en een drankje. Met googelen stuitte ik op de VIP show speciaal voor vrijwilligers van Vrolijk entertainment. Hier een mailtje aan gewaagd en daar zeker geen spijt van gehad! Fijne meedenkende en flexibele mensen. Voor onze vrijwilligers was het een zeer geslaagde avond, getuige de mailtjes en apps die we binnen hebben gekregen na afloop. Kortom, een leuk programma waar iedereen van geniet, zeker met het afsluitende lied met een schitterend achtergrondkoor. Een echte aanrader, waar u en uw vrijwilligers zeker geen spijt van zullen krijgen! Marc en Jan, nogmaals bedankt! Wij hebben genoten!

Voetbalvereniging Poolster

Ieder jaar organiseren we een vrijwilligersavond. Dit jaar werd  gekozen voor De Vrolijke V.I.P. show, een avondvullende live act met amusement, muziek en cabaret van Vrolijk Entertainment. De opening werd verzorgd door Peter Kooistra namens het bestuur en Ria van Kooten namens de activiteitencommissie. Hierna nam de “V.I.P. kip” het over. Velen gingen met deze beroemde kip op de foto! Uiteindelijk bleek Marc Vrolijk onder het pak tevoorschijn te komen en hij nam ons mee in zijn wereld van onder andere voetbal, muziek, VIPs en jeu de boules. Liedjes en anekdotes wisselden elkaar af, waar in een aantal gevallen het publiek werd meegenomen in zang. De voorstelling werd als zeer leuk ervaren door onze vrijwilligers. En dat was nu ook precies de bedoeling ! Een erg geslaagde avond die voor herhaling vatbaar is. Wij danken Marc en geluids-/lichtman Jan voor de fijne avond. Bedankt !

R. van Kooten – V.V. Poolster

Voetbalvereniging HS 88

Verrassend , vreselijk gelachen , mensen zien bewegen en mee doen waarvan ik het nooit had verwacht! Heel professioneel qua aankleden van de locatie, ik was erg onder de indruk toen de show klaar stond om te beginnen! Ze doen ontzettend leuke dingen met de info die je aanlevert en deden zelf ook flink research naar onze club, waardoor zelfs ik als organisator nog flink verrast werd. De sfeer zat er lekker in en bleef ook goed hangen. Het is erg laat geworden… of vroeg.. het is maar net hoe je het bekijkt. Een echte aanrader om een avond die gezellig moet worden uit handen te geven aan Vrolijk entertainment! Top!

Brandweer Neder-Betuwe

Marc,  Dankjewel voor je optreden tijdens de jaarlijkse brandweer contactavond. De lachspieren van onze vrijwilligers en hun partners zijn door jou goed aan het werk gezet. Verder wil ik je bedanken voor het feit dat je onze brandweermensen deze avond weer eens extra in het zonnetje heb gezet. Mede door jou, is het een geslaagde avond geworden. C. Sopacua – Brandweer Neder-Betuwe

GGZ Rivierduinen

Het was echt een spannende gebeurtenis voor ons Dag- en Activiteitencentrum: een optreden van de Vrolijke ViP show. En ook de rode loper act: zou deze aanslaan bij onze cliënten en vrijwilligers? Maar vanaf het allereerste moment: de rode loper act en de vrolijke VIP Kip was het een groot succes. De Vrolijke VIP Kip wist bijna iedereen te overtuigen en enthousiast te maken om met hem op de foto te gaan. Natuurlijk was er ook (slechts!!!) een enkeling die liever niet op de foto wilde. De Vrolijke VIP Kip wist hier uitstekend mee om te gaan en maakte daar op een hele luchtige manier ook helemaal geen punt van wat maakte dat onze gasten zich allemaal op hun gemak voelden en met een big smile het feest binnen traden. De foto’s van de rode loper act laten, achteraf, dan ook alleen maar hele blije en vrolijke mensen zien.
De Vrolijke VIP show aansluitend, was in een woord helemaal geweldig. Wij wilden eigenlijk heel graag dat AL onze cliënten maar ook AL onze vrijwilligers in het zonnetje gezet werden tijdens de show. Dat leek ons een onmogelijke opgave om dit te doen zonder daarbij iemand anders te vergeten of voor het hoofd te stoten. Maar De Vrolijke VIP show is het gelukt!  Vrolijk entertainment heeft er een heel speciaal programma voor ons van gemaakt. Alsof het hele programma speciaal voor ons centrum geschreven was! Iedereen was tijdens de show dan ook heel enthousiast en na de voorstelling hebben wij nog dagen lang hele leuke en lieve complimenten gekregen. Kortom onze feestweek in het kader van het 25 jarig bestaan van ons centrum, met als klap op de vuurpijl de Vrolijke VIP show, was echt een heel groot succes!

Wat verder nog leuk is voor mensen die over de streep getrokken moeten worden om een arrangement te boeken: wij zijn een klein dag- en activiteitencentrum met toch wel een speciaal publiek. Ook de ruimte die wij hebben, is beperkt. Marc en zijn broer hebben hier totaal geen probleem van gemaakt: alles was tot in de puntjes geregeld en zij hebben ons veel werk uit de handen genomen deze middag. Van te voren hebben we goed besproken wat wij graag wilden en uiteraard wat wij ook niet wilden: daar is gewoon op een fantastische manier en uitstekend rekening mee gehouden!

Nogmaals heel veel dank namens al onze deelnemers, gasten, cliënten en vrijwilligers en natuurlijk namens ons vaste activiteiten team!

Gemeente Zuidplas

Voor onze jaarlijkse vrijwilligersavond hadden we Vrolijk Entertainment uitgenodigd, die een avondvullend programma verzorgde.

Tijdens de inloop werden de vrijwilligers verwelkomd door de “VIP-kip©“ en gingen velen met “deze Kip” op de foto. Dat leidde soms tot hilarische momenten, waarbij de stemming er gelijk goed inkwam.

Gedurende de rest van de avond werden de aanwezige vrijwilligers ( ruim 350 ) ruimschoots in het zonnetje gezet en kregen zij een ontspannen avondje uit voorgeschoteld met sketches, liedjes en anekdotes. Zij kregen daarbij het gevoel gewaardeerd te worden, temeer daar er die avond een “maatwerkprogramma” door Marc Vrolijk werd verzorgd, waarbij bijzonderheden en wetenswaardigheden over de gemeente zelf in het optreden waren verwerkt en het dus echt over de vrijwilligers van Zuidplas ging. De avond werd met een hapje en een drankje afgesloten. De vrijwilligers en de gemeente kunnen terugkijken op een geslaagde avond.