De Feestelijke entree act

Een stijlvol of ludiek ontvangst zorgt ervoor dat uw gasten meteen in de juiste stemming worden gebracht. Met de entree act van Vrolijk Entertainment laat u blijken dat uw gasten meer dan welkom zijn. Bovendien laat u zien dat het feest tot in de puntjes verzorgd is en er aan alles is gedacht. Een warm welkom en ijsbreker in één!

Uitstraling

Wij zorgen ervoor dat de locatie van het feest een speciaal tintje krijgt met onze rode loper, de goudkleurige afzetpaaltjes en natuurlijk een leuk ontvangst. De gasten worden verrast en het ijs is meteen gebroken. Een betere manier om het feest te beginnen is er niet!

Een foto maakt het comleet!

Een foto van uw gasten? Dat kan! Wij kunnen al uw gasten tijdens het ontvangst op de foto zetten. We beschikken over professioneel apparatuur en een achtergronddoek om van de foto een mooie en blijvende herinnering te maken. Bovendien kunnen we de foto meteen afdrukken en zo als blijvende herinnering aan uw gasten meegeven. Daarnaast is het mogelijk om de foto voor het afdrukken te bewerken zodat de foto precies de goede uitstraling krijgt. Kortom, de mogelijkheden zijn legio en we bespreken graag de mogelijkheden.

De entree was helemaal geweldig met rodere loper en een leuke foto met de Vip kip

Tijdens de inloop werden de vrijwilligers verwelkomd door de “VIP-kip”. Dat leidde tot hilarische momenten, waarbij de stemming er gelijk goed inkwam.

Vanaf het allereerste moment: de rode loper act en de vrolijke VIP Kip was het een groot succes. De Vrolijke VIP Kip wist bijna iedereen te overtuigen en enthousiast te maken om met hem op de foto te gaan. Natuurlijk was er ook (slechts!!!) een enkeling die liever niet op de foto wilde. De Vrolijke VIP Kip wist hier uitstekend mee om te gaan en maakte daar op een hele luchtige manier ook helemaal geen punt van wat maakte dat onze gasten zich allemaal op hun gemak voelden en met een big smile het feest binnen traden. De foto’s van de rode loper act laten dan ook alleen maar hele blije en vrolijke mensen zien.