Reacties van klanten

Vrolijk Entertainment mocht naar aanleiding van de optredens vele mooie reacties van klanten en publiek ontvangen. Deze referenties geven niet alleen ons vertrouwen, maar zijn voor toekomstige klanten waardevol om de juiste beslissing te kunnen nemen.

Zeer geslaagde avond!

“..Mensen waren zeer enthousiast, vooral de afwisseling van sketches, liedjes en de presentatie vielen goed in de smaak. Alles was zeer goed voorbereid. Het totale programma leek speciaal voor ons geschreven te zijn, mede doordat Marc veel van de Gemeente Haaksbergen in beeld heeft gebracht. Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond en gaan zeker nog eens een beroep doen op deze Vrolijke Kip. Marc bedankt!..”
Francis Scheggetman – Gemeente Haaksbergen

Hilarische Show

“..Wat was het een gezellige avond! Na een prachtig dankwoord aan alle vrijwilligers van Anton verscheen een heuse Vipkip in de kantine om alle vrijwilligers op creatieve en ludieke wijze te entertainen. Dankzij wat vooroverleg over de vrijwilligers en behoorlijk wat research van Marc Vrolijk werd een hilarische show neergezet, waarbij je gewoon wel moest lachen. Het meest krachtige was dat de inhoud helemaal aangepast was aan alles wat met DSO en korfbal te maken heeft. De toon was al snel gezet en de sfeer zat er direct in!  Meezingers, leuke anekdotes ondersteund door beeldmateriaal en muzikale hoogstandjes maakten alles tot één geheel. Na het optreden werd nog lang nagepraat..”
C. Crezee – KV DSO (Klundert)

Super Optreden

“..We wilden graag de korpsavond een wat luchtiger tintje geven en daarvoor hebben we Marc Vrolijk benaderd. Na wat wisseling van mail en app verkeer hebben we leuke foto’s aangeleverd die verwerkt waren door de grote geweldige VIP show. Tussen de show door werd er naar diploma uitreikingen toegewerkt door middel van een humoristische grap waarna de personen op het podium moesten komen. Wij vonden de afwisseling de show en de diploma’s die overhandigd moesten worden super. Normaal zitten we een half uur alleen maar te luisteren naar burgermeesters en andere sprekers.
Op deze manier was het lekker luchtig.  Heel erg bedankt voor dit super optreden!..”
Lesley Krop – Brandweer Zuidlaren, Veiligheidsregio Drenthe VRD

Zeker geen spijt

“..Na jarenlang geen vrijwilligersavond te hebben georganiseerd vonden we dat we het dit jaar eens op een andere manier moesten doen, dan alleen muziek en een drankje. Met googelen stuitte ik op de VIP show speciaal voor vrijwilligers van Vrolijk entertainment. Hier een mailtje aan gewaagd en daar zeker geen spijt van gehad! Fijne meedenkende en flexibele mensen. Voor onze vrijwilligers was het een zeer geslaagde avond, getuige de mailtjes en apps die we binnen hebben gekregen na afloop. Kortom, een leuk programma waar iedereen van geniet, zeker met het afsluitende lied met een schitterend achtergrondkoor. Een echte aanrader, waar u en uw vrijwilligers zeker geen spijt van zullen krijgen! Marc en Jan, nogmaals bedankt! Wij hebben genoten!..”
Ina Wiltens – VV SHO (Oud Beijerland)

Heel Achterveld praat erover!

“..Graag laat ik jullie weten dat het optreden als geweldig is ervaren. Heel Achterveld praat erover!..”
I. Abbing – Achterveld

Wij kijken zeer uit naar een volgend optreden!

“..Twee jaar geleden hebben de vrijwilligers genoten van de show: “Zingen bij de afwas”. Wegens groot succes en veel leuke reacties hebben we Vrolijk Entertainment gevraagd wederom een optreden te verzorgen voor onze vrijwilligers, tijdens ons jaarlijkse Vrijwilligersfeest. De Vrolijke VIP show: Het was een leuke afwisselend optreden, waarbij de vrijwilligers vooral de liedjes erg leuk vonden die tussendoor gespeeld werden. Het optreden stond in het teken van het belang van vrijwilligers. Zij zijn eigenlijk de belangrijkste VIPS die er zijn, terwijl zij dat vaak zelf niet op deze manier ervaren. Vrijwilligers staan niet graag in het middelpunt, en toch stonden zij tijdens dit optreden heel erg centraal, wat men echt leuk vond.  De Ode aan de vrijwilligers, gezongen door personeel van onze organisaties werd als zeer waardevol ervaren. Wij kijken zeer uit naar een volgend optreden van Vrolijk Entertainment..”
Karin van Aalst – Brummen

Blij met professionele bijdrage

“…Elk jaar organiseren voor de vrijwilligers van ASVZ in de regio Sliedrecht een feest. Dit jaar een groot succes door het vrolijke, grappige en ontroerende optreden van Vrolijk Entertainment met de voorstelling “Zingen bij de afwas”. Wat herkenbaar, deze act. Er is veel gelachen en gezongen en iedereen deed enthousiast mee. Bedankt ook Marc voor de aandacht die je hebt besteed aan alle jubilarissen door het zingen van een speciaal lied. Wij zijn heel blij met jullie professionele bijdrage tijdens de avond en zullen jullie zeker nog eens uitnodigen. Bedankt en tot ziens…”
Wendy Bakker te Sliedrecht

Enorm gelachen!

“..Ik heb heel veel positieve reacties mogen ontvangen. Iedereen vond het een zeer geslaagde avond en allemaal hebben ze genoten van jouw show! Het was een super gezellige avond en we hebben enorm gelachen. Complimenten!”
Jan de Boer – DZC’68

Zeer Leuk!

“..Ieder jaar organiseren we een vrijwilligersavond. Dit jaar werd  gekozen voor De Vrolijke V.I.P. show, een avondvullende live act met amusement, muziek en cabaret van Vrolijk Entertainment. De opening werd verzorgd door Peter Kooistra namens het bestuur en Ria van Kooten namens de activiteitencommissie. Hierna nam de “V.I.P. kip” het over. Velen gingen met deze beroemde kip op de foto! Uiteindelijk bleek Marc Vrolijk onder het pak tevoorschijn te komen en hij nam ons mee in zijn wereld van onder andere voetbal, muziek, VIPs en jeu de boules. Liedjes en anekdotes wisselden elkaar af, waar in een aantal gevallen het publiek werd meegenomen in zang. De voorstelling werd als zeer leuk ervaren door onze vrijwilligers. En dat was nu ook precies de bedoeling ! Een erg geslaagde avond die voor herhaling vatbaar is. Wij danken Marc en geluids-/lichtman Jan voor de fijne avond. Bedankt!..”
R. van Kooten – V.V. Poolster

Lachspieren goed aan het werk gezet

“..Marc,  Dankjewel voor je optreden tijdens de jaarlijkse brandweer contactavond. De lachspieren van onze vrijwilligers en hun partners zijn door jou goed aan het werk gezet. Verder wil ik je bedanken voor het feit dat je onze brandweermensen deze avond weer eens extra in het zonnetje heb gezet. Mede door jou, is het een geslaagde avond geworden..” C. Sopacua – Brandweer Neder-Betuwe

Gevoel van waardering door maatwerk

“..Voor onze jaarlijkse vrijwilligersavond hadden we Vrolijk Entertainment uitgenodigd, die een avondvullend programma verzorgde. Tijdens de inloop werden de vrijwilligers verwelkomd door de “VIP-kip©“ en gingen velen met “deze Kip” op de foto. Dat leidde soms tot hilarische momenten, waarbij de stemming er gelijk goed inkwam.
Gedurende de rest van de avond werden de aanwezige vrijwilligers ( ruim 350 ) ruimschoots in het zonnetje gezet en kregen zij een ontspannen avondje uit voorgeschoteld met sketches, liedjes en anekdotes. Zij kregen daarbij het gevoel gewaardeerd te worden, temeer daar er die avond een “maatwerkprogramma” door Marc Vrolijk werd verzorgd, waarbij bijzonderheden en wetenswaardigheden over de gemeente zelf in het optreden waren verwerkt en het dus echt over de vrijwilligers van Zuidplas ging. De avond werd met een hapje en een drankje afgesloten. De vrijwilligers en de gemeente kunnen terugkijken op een geslaagde avond..” L. van Vliet – Gemeente Zuidplas

Huilen van het lachen

“…Het was een feest vol herinneringen aan de jaren 70 waarbij men volop meezong en soms letterlijk moest huilen van het lachen. Dank voor deze zeer geslaagde voorstelling!…”
L. Otten – Den Bosch

Alsof het hele programma voor ons geschreven was!

“..Het was echt een spannende gebeurtenis voor ons Dag- en Activiteitencentrum: een optreden van de Vrolijke ViP show. En ook de rode loper act: zou deze aanslaan bij onze cliënten en vrijwilligers? Maar vanaf het allereerste moment: de rode loper act en de vrolijke VIP Kip was het een groot succes. De Vrolijke VIP Kip wist bijna iedereen te overtuigen en enthousiast te maken om met hem op de foto te gaan. Natuurlijk was er ook (slechts!!!) een enkeling die liever niet op de foto wilde. De Vrolijke VIP Kip wist hier uitstekend mee om te gaan en maakte daar op een hele luchtige manier ook helemaal geen punt van wat maakte dat onze gasten zich allemaal op hun gemak voelden en met een big smile het feest binnen traden. De foto’s van de rode loper act laten, achteraf, dan ook alleen maar hele blije en vrolijke mensen zien.
De Vrolijke VIP show aansluitend, was in een woord helemaal geweldig. Wij wilden eigenlijk heel graag dat AL onze cliënten maar ook AL onze vrijwilligers in het zonnetje gezet werden tijdens de show. Dat leek ons een onmogelijke opgave om dit te doen zonder daarbij iemand anders te vergeten of voor het hoofd te stoten. Maar De Vrolijke VIP show is het gelukt!  Vrolijk entertainment heeft er een heel speciaal programma voor ons van gemaakt. Alsof het hele programma speciaal voor ons centrum geschreven was! Iedereen was tijdens de show dan ook heel enthousiast en na de voorstelling hebben wij nog dagen lang hele leuke en lieve complimenten gekregen. Kortom onze feestweek in het kader van het 25 jarig bestaan van ons centrum, met als klap op de vuurpijl de Vrolijke VIP show, was echt een heel groot succes!

Wat verder nog leuk is voor mensen die over de streep getrokken moeten worden om een arrangement te boeken: wij zijn een klein dag- en activiteitencentrum met toch wel een speciaal publiek. Ook de ruimte die wij hebben, is beperkt. Marc en zijn broer hebben hier totaal geen probleem van gemaakt: alles was tot in de puntjes geregeld en zij hebben ons veel werk uit de handen genomen deze middag. Van te voren hebben we goed besproken wat wij graag wilden en uiteraard wat wij ook niet wilden: daar is gewoon op een fantastische manier en uitstekend rekening mee gehouden!

Nogmaals heel veel dank namens al onze deelnemers, gasten, cliënten en vrijwilligers en natuurlijk namens ons vaste activiteiten team!..” D. van Beelen – GGZ Rivierduinen

Vreselijk gelachen!

Verrassend , vreselijk gelachen , mensen zien bewegen en mee doen waarvan ik het nooit had verwacht! Heel professioneel qua aankleden van de locatie, ik was erg onder de indruk toen de show klaar stond om te beginnen! Ze doen ontzettend leuke dingen met de info die je aanlevert en deden zelf ook flink research naar onze club, waardoor zelfs ik als organisator nog flink verrast werd. De sfeer zat er lekker in en bleef ook goed hangen. Het is erg laat geworden… of vroeg.. het is maar net hoe je het bekijkt. Een echte aanrader om een avond die gezellig moet worden uit handen te geven aan Vrolijk entertainment! Top!
J. Molema – HS’88

Iedereen was erg enthousiast !

“..Onlangs was de theatervoorstelling “Zingen bij de afwas” bij ons in Sliedrecht. Iedereen die aanwezig was, was erg enthousiast over de voorstelling. De opbouw van de voorstelling was goed. Met leuke afwissellende liedjes, radiofragmenten etc. De interactie met het publiek was erg leuk en Mark deed dit ook met veel enthousiasme. Het slotlied “Ode aan de vrijwilliger”door hen zelf gemaakt,was zo’n groot succes dat mensen zingend naar huis gingen en het de volgende dagen nog regelmatig door ons huis klonk.

Voor onze vrijwilligers was het een zeer geslaagde avond en de complimenten kwamen nog tot een aantal dagen later. Een ervan was ouderwets gezellig!!! Kortom een leuk programma waar iedereen van geniet. Een echte aanrader.

Voor wat betreft Marc en geluidsman Jan: vriendelijke, meedenkende en bereidwillige mensen waar het fijn mee samenwerken was..” Sliedrecht, Janny v.d. Linden – RIVAS

Heel veel leuke reacties

“Zingen bij de Afwas: garantie voor een heel leuk optreden.Terug in de tijd naar de jaren 70 met alles wat daarbij hoort. We hebben er van genoten en de gasten ook. We hebben heel veel leuke reacties ontvangen naar aanleiding van jullie optreden. Als jullie volgend jaar met een 80 of 90 voorstelling komen dan zijn wij weer van de partij. Heel erg bedankt voor het leuke optreden, mede dankzij jullie kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde avond.”

 S. de Jong, Aalsmeer

Hij creëerde met zijn speech een geweldige sfeer

“Marc Vrolijk, alias “Harm Jan”, heeft op 18 januari 2013 de vrijwilligers van onze afdeling  bij hun aankomst letterlijk in het zonnetje gezet door hen “zonovergoten “ op de foto te zetten. Hiermee wist “Harm Jan” vanaf het begin van de happening de sfeer er goed in te brengen. Nadat iedereen was gearriveerd en een welkomstdrankje(s)  had genuttigd  beklom “Harm Jan”  het podium met knikkende  knieën ( J, dat was de strekking van het vermaak). Hij creëerde met zijn   “speech tot de vrijwilligers”  een geweldige sfeer. “Harm Jan” wist zo onze Humanitas Rijnland vrijwilligers op een geweldige wijze  te bedanken voor hun inzet en aan hen over te brengen hoe bijzonder hun inzet toch eigenlijk is.  Al met al was het een zeer geslaagde nieuwjaarsreceptie met een zeer gezellige  sfeer mede dankzij de bijdrage van “Harm Jan”!” Leiden, J. van Steeg

Geweldig!

“..Met het geweldige programma werden onze vrijwilligers meegenomen naar vervlogen tijden. Vele vrijwilligers spraken over een geweldige middag..”  A. Beugelink, Heerenveen

Uitstekende keuze

“Als blijk van waardering organiseren we jaarlijks een vrijwilligersfeest voor de vrijwilligers van TriviumMeulenbeltZorg. Dit jaar kozen we voor de locaties Westerhaar, Tubbergen, Vriezenveen en Almelo voor het programma ‘Zingen bij de afwas’. Aan de ene kant toch wel een risico om meteen vier voorstellingen te boeken want tot dusver was het duo ons onbekend. Al meteen na de eerste avond in oktober in Westerhaar wisten we dat we een uitstekende keuze hadden gemaakt. Vrijwilligers waren superenthousiast over de voorstelling. Men heeft hartelijk gelachen om de zeer herkenbare teksten en meegedeind op het ritme van de nostalgische liedjes. Dat beloofde alle goeds voor de later geplande avonden in november in de andere regio’s. Ook daar werd Zingen bij de Afwas (en natuurlijk geluidsman Jan) warm onthaald en geprezen om hun vrolijke, herkenbare programma wat iedereen terugbracht naar de jaren ’70.

De speciale ode aan de vrijwilligers door middel van een gezamenlijk lied was de kers op de taart. Heel bijzonder. Kortom, vier onvergetelijke avonden voor ons allemaal. Bedankt daarvoor!

Daarnaast hartelijk dank voor de fijne en correcte samenwerking vooraf, tijdens en na afloop van de optredens, echt super!” Karla Pullen – coördinator vrijwilligerswerk TMZ”

Je zag overal blije gezichten

“.. Het was de spijker op z´n kop!  Je zag overal blije gezichten..” F. Emmelkamp, Hoogeveen

Humor en Stijl

“..Zingen bij de afwas’ is een heel leuk en ontspannend programma waarbij de interactie met het publiek schijnbaar moeiteloos ontstaat. En optreden met humor en stijl met een persoonlijk tintje door het vooraf verdiepen in het publiek. TOP..” D. Meester, Wolvega

Erg leuk gedaan!

“..Erg leuk gedaan! Er is na dit optreden vaak gevraagd naar de adresgegevens; er is dus veel over gepraat!!..”  M. Engelage, Borger

Zeker voor herhaling vatbaar

“..Wat een leuke, gezellige avond! De vrijwilligers en het aanwezig personeel hebben genoten! Zeker voor herhaling vatbaar..” N. Kolling, Ommen

Geweldig

“..Mijn complimenten. Jullie hebben de vrijwilligers van het Flevoziekenhuis geweldig weten te vermaken op de jaarlijkse vrijwilligersmiddag. Mooi om te zien was dat jullie er zelf ook veel plezier aan beleven. Bedankt..” P. van Bueren, Almere

3 onvergetelijke avonden!

“ Als dank aan onze vrijwilligers wilde we hen dit jaar belonen me een voorstelling van ‘Zingen bij de afwas’. Spannend, want zonder hen ooit gezien te hebben meteen 3 voorstellingen geboekt.En wat hebben wij, maar ook de vrijwilligers genoten! Niet 1 keer, maar wel 3 keer, want elke voorstelling was weer een feestje van herkenning, saamhorigheid en veel genieten van de prachtige stemmen en interactie. De jaren 70 herleefde en brachten veel herkenbare herinneringen boven. Er werd gegiecheld, gelachen en geschaterd en dat maakte elke avond weer tot een groot succes! En wat een beloning, een speciale ode aan alle vrijwilligers voor hun gouden inzet ter afsluiting! Bedankt voor het verzorgen van 3 onvergetelijke avonden! De vrijwilligers voelden zich gewaardeerd en dan is het doel bereikt ! Groet van Dorota en Natasja, Rivas Gorinchem” N. Driesprong en D. Dadak, Gorinchem

Allemaal enthousiast

Wij waren allemaal erg enthousiast over het optreden. Bedankt voor jullie komst en wellicht tot ziens!

M. Moes, Noordwolde

Prettige benadering

“..Zingen bij de Afwas weet een zeer breed  publiek te enthousiasmeren en onderhouden. Ik heb veel positieve reacties teruggekregen. De sfeer was ongedwongen en erg gezellig, mede door de zeer prettige benadering..”  M. Zweers Nijmegen