Alles voor een succesvol vrijwilligersfeest

U bent  op zoek naar een leuk programma voor uw vrijwilligersfeest. Het liefst eentje waarvan u zeker weet dat de vrijwilligers het enorm zullen waarderen. Tegelijkertijd wilt u de vrijwilligers verrassen en dat brengt risico’s met zich mee. Dacht u. Vrolijk Entertainment heeft een schat aan ervaring op het gebied van vrijwilligersfeesten in de Zorg. Steeds weer waren de reacties overweldigend. Voor een verrassend programma mét succesgarantie bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Een vrijwilligersfeest organiseren zonder ieder jaar in herhaling te vallen is een grote uitdaging. Je wilt het iedereen naar de zin maken en dat valt niet altijd mee. Zoveel mensen, zoveel smaken. Vrolijk Entertainment is hierin gespecialiseerd en daarom zijn de programma’s gemaakt voor iedereen, ongeacht geslacht, geloof, leeftijd, enz.

Cabaret

We hebben verschillende programma’s die speciaal voor vrijwilligersfeesten zijn samengesteld. Van een korte krachtige act tot een avondvullend programma! Uniek is de mogelijkheid specifieke informatie over uw vrijwilligers of het werk dat ze doen te verwerken. Hiermee laat u de vrijwilligers daadwerkelijk blijken hoe belangrijk ze zijn! Bovendien zijn de verschillende programma’s aan te vullen met een Feestelijke Entree Act.

fullsizeoutput_c1c6

Voor ieder wat wils en dat zorgt voor saamhorigheid en een ongedwongen sfeer. Dat is dan ook wat we vaak terug krijgen van onze opdrachtgevers. Naast de hilariteit ook saamhorigheid en vrolijkheid en – het allerbelangrijkste: blije vrijwilligers!

Wij zijn in het hele land te boeken en we mogen gerust stellen dat dat in de loop der jaren inmiddels ook gebeurd is. Van Limburg tot Delfzijl en van Heemskerk tot Lochem! Wij komen dus ook graag bij jullie langs.

Je zag overal blije gezichten!

De Vrolijke VIP Show

De Vrolijke VIP Show is een manier om uw vrijwilligers welgemeend en  op ludieke wijze te tonen hoe belangrijk ze zijn! Met humor en veel interactie wordt het publiek bij het programma betrokken.

In de Vrolijke V.I.P. Show steekt Marc de draak met mensen die zichzelf belangrijk vinden en gaat op zoek naar mensen die belangrijk zíjn. Door middel van kwinkslagen, absurde vergelijking en en pakkende liedjes komt hij tot de conclusie dat de echte VIPS in de zaal zitten. Vrijwilligers maken het verschil. De Vrolijke V.I.P. Show is een programma vol humor, muziek en interactie. Met zijn hilarische opkomst als ‘VIP Kip’©  zet hij meteen de toon. Conferences worden afgewisseld met vrolijke muziek en bij dit alles wordt het publiek nadrukkelijk betrokken.

Maatwerk!

Maatwerk is hierbij mogelijk. Op die manier kunnen bepaalde personen, gebeurtenissen en thema’s extra aandacht krijgen. Een groot scherm zorgt voor visuele ondersteuning van de act. Verbind uw vrijwilligers en breng ze in beweging met De Vrolijke VIP Show!

Cabaret

act vrijwilligersfeest

Super geschikt

Het optreden van Marc samen met zijn geluid- en lichtman was erg goed voorbereid enkele anekdotes van ons huis meegenomen in beeld en tekst! Integer en professioneel gebracht met een kwinkslag naar de “Onechte Vips”  ( van tv) en de Echte Vips (vrijwilligers) die er toe doen. Het eind lied was aanstekelijk, iedereen deed mee, een vrolijke fijne afsluiting.

Super geschikt programma voor een vrijwilligersavond.

Bedankt Marc en Jan!

Alleen maar positief

De jaarlijkse bijeenkomst voor de vrijwilligers begon met een warm welkom door de vrolijke VIP-Kip over de rode loper. Een ieder werd op de foto gezet als echte VIP! Sommige vrijwilligers vonden het moeilijk om zo het middelpunt te zijn… tenslotte zijn zij dat normaal niet. Na een heerlijke maaltijd begon de show.

De VIP-Kip maakte al snel duidelijk dat de échte VIP’s de vrijwilligers zijn die altijd klaar staan om iets voor een ander te betekenen. Met humor liet hij de BN-ers verbleken als zogenaamde VIPS’s en wist hij iedereen ervan te overtuigen dat zij de échte VIP’s zijn. Aan het eind van de show had hij een prachtige ode voor alle vrijwilligers.

Deze ode raakte iedereen in het hart en was een prachtige afsluiting!

De reacties van de vrijwilligers waren alleen maar positief, ze hebben genoten van de avond en voelde zich voor één avond een échte VIP!

Door iedereen gewaardeerd.
En dat wil wat zeggen.

Marc Vrolijk was er met zijn Vrolijke VIP show. De show was erg leuk en werd door iedereen gewaardeerd. Dit wil wat zeggen want het was een zeer gemêleerd gezelschap. Sjapoo voor Marc en zijn geluidstechnicus Jan.  Er werd veel gelachen, kortom echt een aanrader!

act vrijwilligersfeest

Zingen bij de Afwas

Feest der Herkenning

Door middel van muziek, anekdotes en fragmenten wordt met de nodige humor en interactie teruggeblikt op de jaren ‘70. Geheel in stijl: het decor bestaat uit een originele attributen uit de jaren 70. Bovendien wordt de act visueel ondersteund door een beamer met groot scherm (in de vorm van een oude TV) waarop authentieke beelden worden getoond wat zorgt voor nog meer herkenning en komische effecten.

Zingen bij de Afwas is een avondvullend programma vol humor en interactie die zorgt voor een feest waar nog lang over nagepraat zal worden! Als het programma is afgelopen volgt een nieuw hoogtepunt: de feestelijke ode aan de vrijwilliger! Zingen bij de Afwas is veel gespeeld tijdens vrijwilligersfeesten en was steeds weer een groot succes! Kijk voor referenties elders op deze pagina of klik hier.

fullsizeoutput_c1c6

“Als blijk van waardering organiseren we jaarlijks een vrijwilligersfeest voor de vrijwilligers van TriviumMeulenbeltZorg. Dit jaar kozen we voor de locaties Westerhaar, Tubbergen, Vriezenveen en Almelo voor het programma ‘Zingen bij de afwas’. Aan de ene kant toch wel een risico om meteen vier voorstellingen te boeken want tot dusver was het duo ons onbekend. Al meteen na de eerste avond in oktober in Westerhaar wisten we dat we een uitstekende keuze hadden gemaakt. Vrijwilligers waren superenthousiast over de voorstelling. Men heeft hartelijk gelachen om de zeer herkenbare teksten en meegedeind op het ritme van de nostalgische liedjes. Dat beloofde alle goeds voor de later geplande avonden in november in de andere regio’s. Ook daar werd Zingen bij de Afwas (en natuurlijk geluidsman Jan) warm onthaald en geprezen om hun vrolijke, herkenbare programma wat iedereen terugbracht naar de jaren ’70.

De speciale ode aan de vrijwilligers door middel van een gezamenlijk lied was de kers op de taart. Heel bijzonder. Kortom, vier onvergetelijke avonden voor ons allemaal. Bedankt daarvoor!

Daarnaast hartelijk dank voor de fijne en correcte samenwerking vooraf, tijdens en na afloop van de optredens, echt super!” 

 

Karla Pullen – coördinator vrijwilligerswerk TMZ”

Act vrijwilligersfeest boeken

Cabaret vrijwilligersfeest

Vrijwilligersfeest zorg

Jaren 70 act

De Feestelijke Entree Act – Een geweldige binnenkomer!

Uw gasten meteen in de juiste stemming? Rol dan de rode loper uit op uw vrijwilligersfeest. Een beetje “over de top” misschien, maar dat maakt het juist zo leuk. Een goed begin is het halve werk, dat geldt zeker voor de feestelijke entree act van Vrolijk Entertainment. Marc Vrolijk ontvangt uw gasten op een feestelijke en ludieke manier als een échte VIP waardoor het feest bij al bij binnenkomst begint!

IMG_0993

P1000819

De entree was helemaal geweldig met rodere loper en een leuke foto met de Vip kip

Tijdens de inloop werden de vrijwilligers verwelkomd door de “VIP-kip”. Dat leidde tot hilarische momenten, waarbij de stemming er gelijk goed inkwam.

Feestelijke Entree Act

cabaret jaren 70

Komische Entree Act

Het was echt een spannende gebeurtenis voor ons: een optreden van de Vrolijke ViP show. En ook de rode loper act: zou deze aanslaan bij onze gasten? 

Maar vanaf het allereerste moment: de rode loper act en de VIP Kip was het een groot succes. De VIP Kip wist bijna iedereen te overtuigen en enthousiast te maken om met hem op de foto te gaan. Natuurlijk was er ook (slechts!!!) een enkeling die liever niet op de foto wilde. De VIP Kip wist hier uitstekend mee om te gaan en maakte daar op een hele luchtige manier ook helemaal geen punt van wat maakte dat onze gasten zich allemaal op hun gemak voelden en met een big smile het feest binnen traden. De foto’s van de rode loper act laten, achteraf, dan ook alleen maar hele blije en vrolijke mensen zien.

Vrijwilligersfeest organiseren – Vrijwilligersfeest sportclub organiseren – Vrijwilligersfeest voetbalclub organiseren – Vrijwilligersfeest tennisclub organiseren – Vrijwilligersfeest in de zorg organiseren– Vrijwilligersfeest verpleeghuis organiseren – Vrijwilligersfeest brandweer organiseren – Vrijwilligersfeest korpsavond organiseren – Vrijwilligersfeest kerk organiseren