Vrijwilligersfeest voetbalclub organiseren?

De Vrolijke V.I.P. Show !

vrolijke vip show

 

 

Ben je op zoek naar een leuke invulling van het vrijwilligersfeest voor de voetbalclub? En wil je verrassend uit de hoek komen? Een keer wat anders dan Karaoke of Oud Hollandsche spelletjes? 

Met De Vrolijke V.I.P. Show haal je een uniek programma in huis! Voor jong en oud. Op maat want het is speciaal voor de club gemaakt! Cabaret, entertainment en veel interactie staan garant voor een onvergetelijke feest! En, niet onbelangrijk, de reacties van opdrachtgevers en publiek zijn geweldig!

Belangrijk

In de Vrolijke V.I.P. Show gaat Marc Vrolijk op zoek naar échte VIPS. Waar Bekende Nederlanders zichzelf doorgaans als VIPS beschouwen beweert Marc het tegendeel. Met kwinkslagen en absurde vergelijkingen komt hij tot de conclusie dat de echte VIPS in de zaal zitten.  Vrijwilligers maken het verschil.

Cabaretier boeken

Op maat en voor breed publiek

De Vrolijke V.I.P. Show is een programma vol humor, muziek en interactie. Conferences worden afgewisseld met vrolijke muziek waarbij het publiek nadrukkelijk wordt betrokken. Een groot scherm zorgt voor visuele ondersteuning van de acts. Uniek is de mogelijkheid om  specifieke informatie over de club en vrijwilligers in het optreden te verwerken waardoor het feest het karakter van een maatwerkoptreden krijgt.  Natuurlijk kunnen ook jubilarissen of andere mensen die het verdienen éxtra in het zonnetje worden gezet.

De Vrolijke V.I.P. Show is succes verzekerd!

Vrijwilligersfeest organiseren

Vrijwilligersfeest organiseren

Vrijwilligersfeest organiseren

Vrijwilligersfeest organiseren

Het was lachen, gieren, brullen. De aangeleverde informatie was perfect verwerkt. Hierdoor was het een vrijwilligersavond waarin de vrijwilligers (persoonlijk) centraal stonden. 

act vrijwilligersfeest

Feestelijke Entree-Act

Meteen bij binnenkomst in de juiste stemming? Kies dan voor de Feestelijke Entree Act! Wij zorgen ervoor dat de locatie van het feest een speciaal tintje krijgt met onze rode loper, de goudkleurige afzetpaaltjes en natuurlijk een vrolijk ontvangst. De gasten worden verrast en het ijs is meteen gebroken. Een betere manier om het feest te beginnen is er niet!

Een foto maakt het comleet!

Een foto van uw gasten? Dat kan! Wij kunnen al uw gasten tijdens het ontvangst op de foto zetten. We beschikken over professioneel apparatuur en een achtergronddoek om van de foto een mooie en blijvende herinnering te maken. Bovendien kunnen we de foto meteen afdrukken en zo als blijvende herinnering aan uw gasten meegeven. Daarnaast is het mogelijk om de foto voor het afdrukken te bewerken zodat de foto precies de goede uitstraling krijgt. Kortom, de mogelijkheden zijn legio en we bespreken graag de mogelijkheden.

Entree Act - foto mee naar huis

Ontvangst op de rode loper en de ban was gebroken.

Vrijwilligersfeest voetbalclub organiseren

Vrijwilligersfeest voetbalclub organiseren

Vrijwilligersfeest voetbalclub organiseren

Vrijwilligersfeest voetbalclub organiseren

Klantreacties

Vrolijk Entertainment mocht op menig vrijwilligersfeest van sportverenigingen een optreden verzorgen en steeds was het een groot succes. Overtuig jezelf door middel van ervaringen van anderen.

“Wij hebben genoten!”

Na jarenlang geen vrijwilligersavond te hebben georganiseerd vonden we dat we het dit jaar eens op een andere manier moesten doen, dan alleen muziek en een drankje. Met googelen stuitte ik op de VIP show speciaal voor vrijwilligers van Vrolijk entertainment. Hier een mailtje aan gewaagd en daar zeker geen spijt van gehad! Fijne meedenkende en flexibele mensen. Voor onze vrijwilligers was het een zeer geslaagde avond, getuige de mailtjes en apps die we binnen hebben gekregen na afloop. Kortom, een leuk programma waar iedereen van geniet, zeker met het afsluitende lied met een schitterend achtergrondkoor. Een echte aanrader, waar u en uw vrijwilligers zeker geen spijt van zullen krijgen! Marc en Jan, nogmaals bedankt! Wij hebben genoten!

Ina Wiltens – VV SHO (Oud Beijerland)

Vreselijk gelachen!

Verrassend , vreselijk gelachen , mensen zien bewegen en mee doen waarvan ik het nooit had verwacht! Heel professioneel qua aankleden van de locatie, ik was erg onder de indruk toen de show klaar stond om te beginnen! Ze doen ontzettend leuke dingen met de info die je aanlevert en deden zelf ook flink research naar onze club, waardoor zelfs ik als organisator nog flink verrast werd. De sfeer zat er lekker in en bleef ook goed hangen. Het is erg laat geworden… of vroeg.. het is maar net hoe je het bekijkt. Een echte aanrader om een avond die gezellig moet worden uit handen te geven aan Vrolijk entertainment! Top!
J. Molema – HS’88

Vrolijke V.I.P. Show - cabaret voor vrijwilligers

vrijwilligersfeest sportvereniging

“Zeer leuk!”

Ieder jaar organiseren we een vrijwilligersavond. Dit jaar werd  gekozen voor De Vrolijke V.I.P. show, een avondvullende live act met amusement, muziek en cabaret van Vrolijk Entertainment.  Hierna nam de “V.I.P. kip” het over. Velen gingen met deze beroemde kip op de foto! Uiteindelijk bleek Marc Vrolijk onder het pak tevoorschijn te komen en hij nam ons mee in zijn wereld van onder andere voetbal, muziek, VIPs en jeu de boules. Liedjes en anekdotes wisselden elkaar af, waar in een aantal gevallen het publiek werd meegenomen in zang.

De voorstelling werd als zeer leuk ervaren door onze vrijwilligers. En dat was nu ook precies de bedoeling ! Een erg geslaagde avond die voor herhaling vatbaar is.

Wij danken Marc en geluids-/lichtman Jan voor de fijne avond. Bedankt !

R. van Kooten – V.V. Poolster

Hilarische Show

Wat was het een gezellige avond! Na een prachtig dankwoord aan alle vrijwilligers van Anton verscheen een heuse Vipkip in de kantine om alle vrijwilligers op creatieve en ludieke wijze te entertainen. Dankzij wat vooroverleg over de vrijwilligers en behoorlijk wat research van Marc Vrolijk werd een hilarische show neergezet, waarbij je gewoon wel moest lachen. Het meest krachtige was dat de inhoud helemaal aangepast was aan alles wat met DSO en korfbal te maken heeft. De toon was al snel gezet en de sfeer zat er direct in!  Meezingers, leuke anekdotes ondersteund door beeldmateriaal en muzikale hoogstandjes maakten alles tot één geheel. Na het optreden werd nog lang nagepraat!

C. Crezee – KV DSO (Klundert)

Elke lokatie wordt omgetoverd!

Cabaret Vrolijke VIP Show

Natuurlijk spelen we graag in mooie theaters maar we komen net zo lief “op lokatie”: zoals gewoonlijk heeft Vrolijk Entertainment weer aan alles gedacht.

Een podium-doek van 6 x 3 meter tovert de clubkantine om in de juiste sfeer. Daarnaast nemen we  welkomst-banners mee die bij de ingang kunnen worden geplaatst. Tevens is het mogelijk de rode loper te laten uitrollen, waardoor uw gasten meteen in de juiste stemming worden gebracht.

Eigen technicus!

Hoe goed de artiest zijn of haar werk ook doet, als de techniek niet deugt valt alles in het water. Daarom verzekeren wij ons van goede technische kwaliteit door dat gedeelte in eigen beheer te houden. Professioneel geluid behoort tot de standaard uitrusting. Wij werken met een vaste technicus die zorgt dat het licht, beeld en geluid soepel verloopt.

vrijwilligersfeest organiseren