Entertainment Trouwerij

 

Op zoek naar een act voor uw huwelijk of jubileum. Of u het nu groots of in kleine kring viert,  Vrolijk Entertainment heeft verschillende acts voor uw huwelijksfeest beschikbaar.  Afhankelijk van de wensen kan dit een korte verrassingsact zijn, maar ook een avondvullend programma behoort tot de mogelijkheden. Bovendien zijn de verschillende acts aan te vullen met onze DJ en / of een feestelijke entree-act. De opdrachtgever kan het bruidspaar zijn, maar ook diegene die de jarige wil verrassen. Een persoonlijke tint is vanzelfsprekend!

Joris – Smartlappen cabaret – Volkszanger met dubbele laag

Als Joris kruipt Marc in de huid van een zichzelf overschattende volkszanger. Met zijn cabareteske teksten verpakt in toegankelijke arrangementen zorgt hij voor een heerlijk sfeertje. Tussen de liedjes door neemt Joris de tijd voor humoristische overpeinzingen en neemt hij desgewenst personen of gebeurtenissen moeiteloos op de hak. Joris blinkt uit in “klein leed” met een knipoog waar volgens hem relaties bol van staan. Joris won vele prijzen in het hele land met zijn zelfgeschreven smartlappen en fleurde inmiddels menig feest op. Joris maakt er geheid een feestje van waar nog lang over nagepraat zal worden!

Wij kijken met een brede glimlach terug op ons feest. Mede dankzij jullie is dit een onvergetelijke avond geworden.De liedjes, de quiz, de manier waarop jullie het brachten, in een woord GEWELDIG!! We hebben zoveel positieve reacties van onze familie en vrienden gehad en hebben de afgelopen weken nog vaak samen met ze gelachen en gezongen om en met Joris. Nogmaals hartstikke bedankt en hopelijk tot ziens!

Klik hier voor meer informatie over Joris

joris

De Vrolijke VIP Show – behandel uw gasten als échte VIPS!

De Vrolijke VIP Show is een manier om uw gasten op ludieke wijze te tonen hoe belangrijk ze zijn voor u. Met humor en veel interactie worden uw bij het programma betrokken. Maatwerk is hierbij mogelijk en wél zo leuk. Op die manier kunnen bepaalde personen, gebeurtenissen en thema’s extra aandacht krijgen. Een groot scherm zorgt voor visuele ondersteuning van de act. Breng uw gasten in beweging met De Vrolijke VIP Show!

Marc Vrolijk was er met zijn Vrolijke VIP show. De show was erg leuk en werd door iedereen gewaardeerd. Dit wil wat zeggen want het was een zeer gemêleerd gezelschap. Sjapoo voor Marc en zijn geluidstechnicus Jan.  Er werd veel gelachen, kortom echt een aanrader! 

Klik hier voor meer informatie over de Vrolijke VIP Show

DSCF1891_RP

Zingen bij de Afwas – Feest der Herkenning

Marc Vrolijk komt zo uit de jaren 70 gewandeld op uw feest. Hij haalt herinneringen op uit die goede oude tijd waarbij natuurlijk makkelijk de link gelegd kan worden naar specifieke gebeurtenissen of mijlpalen van de jarige of familie. De feestelijke en herkenbare liedjes doen de rest. Een gegarandeerd succes voor een ouderwets gezellig huwelijksfeest.

Zingen bij de Afwas is bij uitstek geschikt voor huwelijksjubilea (25 / 40 / 50 jaar) waarbij wordt teruggeblikt op de begintijd van het huwelijk. Specifieke informatie verwerken in de act doet Marc graag, zodat het optreden een persoonlijke tint krijgt. Zingen bij de Afwas is een avondvullend programma die speciaal voor bruiloften ingekort kan worden tot een ludieke en krachtige act die het bruidspaar en haar gasten nog lang bij zal blijven!

Zingen Bij de Afwas…
Een geweldig spontaan bijzonder feestelijk optreden. Marc zorgde ervoor dat er gelijk een klik was. Diverse liedjes werden door een verrassende act ingeleid. Meerdere zelfgemaakte liederen, versterkt met beeldmateriaal, zijn “Song-Festival” waardig. Er werd door de aanwezigen vanaf het begin enthousiast meegedaan. Allen hebben genoten van een onvergetelijk optreden! Heel leuk!

De Feestelijke Entree Act – Een geweldige binnenkomer!

Zonder gasten geen bruiloft! Toon uw gastvrijheid en rol de rode loper voor ze uit! Uw gasten komen meteen in de juiste stemming.Marc Vrolijk ontvangt uw gasten op een feestelijke en ludieke manier waardoor het feest bij al bij binnenkomst begint! Ze worden als een echte VIP op de foto gezet en naar binnen geleid. Zo heeft u meteen een mooie foto van al uw gasten. Een goed begin is het halve werk, dat geldt zeker voor de feestelijke entree act van Vrolijk Entertainment.

De entree was helemaal geweldig met rodere loper en een leuke foto met de Vip kip

Tijdens de inloop werden de vrijwilligers verwelkomd door de “VIP-kip”. Dat leidde tot hilarische momenten, waarbij de stemming er gelijk goed inkwam.