Na het ongekende succes van Zingen bij de Afwas kon een opvolger niet uitblijven: Zingen bij de Afwas 2! Marc Vrolijk gaat terug naar de tijd waarin afwassen nog heel gewoon was. Iedere dag verdwenen hele stapels vuile vaat in het hete sop. Onder luid gezang werd de klus geklaard. Achter het aanrecht passeerde het ene na het andere lied de revue. Met de komst van de vaatwasser verdween in veel gezinnen deze oergezellige traditie. In ‘Zingen bij de Afwas’ laat Mark de 70-er jaren herleven.

Over Pelleboer, Fred Emmer, Boer Koekoek en Benzinebonnen

Het was voor onze vrijwilligers een feest vol herinneringen aan de jaren 70 waarbij men volop meezong en soms letterlijk moest huilen van het lachen. Dank voor deze zeer geslaagde voorstelling!

IMG_1424_seventies

cabaretier boeken

pelleboer

wk78-sport

Met een heerlijke mix van muziek en humor wordt het publiek getrakteerd op een ouderwets avondje amusement. Het decor bestaat onder andere uit een groot scherm waarop oude beelden worden getoond, waarmee herkenbaarheid is gegarandeerd en die het publiek meteen in de juiste stemming brengt. Tevens wordt het scherm gebruikt ter ondersteuning van tal van visuele grappen. De liedjes, geluidsfragmenten en anekdotes doen de rest. Het herkenbare repertoire wordt afgewisseld met lachwekkende conferences waarin herinneringen worden opgehaald aan de jaren ’70,  zoals het winnen van het Eurovisiesongfestival, Jan Pelleboer, de twee WK finales, Fred Emmer en de introductie van de Bouquet Reeks.

Zingen bij de afwas brengt de sfeer er goed in tijdens een feestavond (of middag). Zingen bij de Afwas 2 is inmiddels tijdens  diverse gelegenheden gespeeld, van dorpsfeest, personeelsfeest en vrijwilligersfeest tot een feest van Vrouwen van Nu. Ook voor bedrijven en bruidsparen die hun 40 jarig jubileum vieren is het natuurlijk erg leuk om op een originele manier terug te gaan naar de begintijd.

cabaret jaren 70

Graag laat ik je weten dat het optreden als geweldig is ervaren! Heel Achterveld praat erover!

act jaren 70

wk78-sport

Nog meer in het Jaren 70 gevoel? Kijk op onze “Zingen bij de Afwas instagram pagina”!

We hebben weer genoten!

TIP: Boek de hilarische entree-act bij!

Meteen in de juiste stemming? Boek dan de hilarische entree-act! Alle gasten worden op een ludieke manier ontvangen op de rode loper en getrakteerd op een “ouderwetse” selfie. En ja….hij doet het echt!

cabaret jaren 70

entree act

2016-11-13-photo-00000007