Professionele Live stream voor iedereen

Voor het verzorgen van professionele live stream en video opnames van ieder event bent u bij Vrolijk Entertainment aan het juiste adres.  Een praatje van de baas, een seizoenafsluiting van een club of elftal, een werkoverleg, webinar of presentatie? Vrolijk Entertainment heeft alle kennis en apparatuur in huis om u goed en professioneel van dienst te zijn! Op die manier hoeft u zich alleen te concentreren op het overbrengen van de boodschap zonder dat u zich druk hoeft te maken over alle technische poespas.

Techniek

Alle technische middelen zijn aanwezig om een mooie en boeiende manier live te gaan. Wij kunnen live streams en video opnames verzorgen met 1 tot 3 camera’s zodat het geheel niet te statisch wordt en het boeiend blijft om te kijken. Ook kunnen sheets of afbeeldingen getoond worden. Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom werken we van tevoren aan een draaiboek en nemen we alle technische en praktische zaken nauwkeurig door. Wij nemen u het grootste deel uit handen zodat u zich volledig kan richten op het overbrengen van de boodschap.

Entertainment

Wilt u iets ludiek item toevoegen aan uw live event? Humor boeit en verbindt! Wij kunnen een ludiek optreden of act op maat verzorgen waardoor de attentiewaarde van de kijker toeneemt. Kijk voor de mogelijkheden op deze site of vraag naar de mogelijkheden.

Draaiboek

Vooraf wordt tijdens een intake nauwkeurig alle wensen en mogelijkheden besproken. Op basis daarvan wordt een draaiboek gemaakt. Deze vormt een belangrijke leidraad tijdens de opnames waardoor alles op rolletjes loopt.

Over Vrolijk Entertainment

Wij zijn geen videobedrijf maar hebben wel alle apparatuur en kennis in huis om een live stream te verzorgen.

Vanwege de Corona-crisis zijn de optredens sterk afgenomen en hebben we gemerkt dat de behoefte aan het veranderen is. Omdat we de apparatuur in huis hadden hebben we ondersteund in het verzorgen van Webinars en andere projecten. Op deze manier kunnen we toch onze kunsten weer vertonen aan grotere groepen mensen.

Wij kunnen – vaak veel voordeliger dan een videobedrijf – goede, nette professionele video opnames maken en monteren. Bovendien zit u goed bij ons voor het verzorgen live stream. Daarnaast denken we graag mee om – indien gewenst – een ludiek intermezzo in te bouwen. Ook hebben we heel veel ervaring met live events en weten we hoe we grote groepen moeten entertainen. We helpen u dan ook graag met het verzorgen van uw live stream.

Vraag gerust en vrijblijvend naar de mogelijkheden.