Corona proof entertainment

Corona proof entertainment? Vrolijk Entertainment levert al jaren entertainment op maat, ook voor kleinere groepen. Daarmee is het van nature geschikt als  Corona proof entertainment. En dat is mooi want het is belangrijk om – juist nu – ook stil te staan bij de leuke dingen in het leven en om contact te houden met uw personeel, vrienden, familie of vrijwilligers. Vrolijk Entertainment is gespecialiseerd in dit soort intiemere feestjes. Afhankelijk van de doelgroep kan een specifieke show of act worden ingezet. Kijk op de website voor een persoonlijke voorkeur of laat u geheel vrijblijvend adviseren.

 

Ook is het mogelijk dat er tijdens de show met een knipoog wordt ingegaan op de afgelopen periode en waar jullie zoal tegenaan zijn gelopen. Op die manier wordt er namens u op een ludieke manier de gewenste boodschap overgebracht.

Vanaf 1 juni is er weer iets meer mogelijk met betrekking tot het bijeenbrengen van groepen. Vanaf 1 juni 30 personen. Mocht uw groep groter zijn dan bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om de groep op te splitsen en in meerdere ‘shifts’ iedereen uit te nodigen. In dat geval moeten de optredens vaker dan één keer worden uitgevoerd. Graag denk ik mee hoe dat voor u op een aantrekkelijke manier geregeld kan worden. Groot voordeel is dat Vrolijk Entertainment alle technische middelen in eigen beheer heeft.

Het zal u niet verbazen dat de afgelopen tijd weinig geboekt werd, daarom zijn er nog volop mogelijkheden in de maanden juni, juli en augustus. Ook de maanden erna zijn er nog voldoende data beschikbaar.

Dus wilt u wat vrolijkheid in bizarre tijden? Corona proof entertainment van de bovenste plank? Neem contact op met Vrolijk Entertainment!

Joris – Smartlappen cabaret met bekende en onbekende meezingers

Als Joris kruipt Marc in de huid van een zichzelf overschattende volkszanger. Met zijn cabareteske teksten verpakt in toegankelijke arrangementen zorgt hij voor een heerlijk sfeertje. Tussen de liedjes door neemt Joris de tijd voor humoristische overpeinzingen en neemt hij desgewenst personen of gebeurtenissen moeiteloos op de hak. Joris won vele prijzen in het hele land met zijn zelfgeschreven smartlappen en fleurde inmiddels menig feest op. Joris maakt er geheid een feestje van waar nog lang over nagepraat zal worden! Nog een leuke bijkomstigheid: Joris is een kleine opkomst wel gewend en lijkt dus gemaakt voor deze Corona tijd! Corona proof entertainment voor de fijnproevers!

Wij kijken met een brede glimlach terug op ons feest. Mede dankzij jullie is dit een onvergetelijke avond geworden.De liedjes, de quiz, de manier waarop jullie het brachten, in een woord GEWELDIG!! We hebben zoveel positieve reacties van onze familie en vrienden gehad en hebben de afgelopen weken nog vaak samen met ze gelachen en gezongen om en met Joris. Nogmaals hartstikke bedankt en hopelijk tot ziens!

Klik hier voor meer informatie over Joris

joris

Zingen bij de Afwas – Feest der Herkenning

Marc Vrolijk komt zo uit de jaren 70 gewandeld op uw feest. Hij haalt herinneringen op uit die goede oude tijd waarbij natuurlijk makkelijk de link gelegd kan worden naar specifieke gebeurtenissen of mijlpalen van de jarige of familie. De feestelijke en herkenbare liedjes doen de rest. Een gegarandeerd succes voor een ouderwets gezellige verjaardag.

Zingen bij de Afwas is een avondvullend programma die speciaal voor verjaardagen ingekort kan worden tot een ludieke act die de jarige en de gasten nog lang bij zal blijven!

Zingen Bij de Afwas…
Een geweldig spontaan bijzonder feestelijk optreden. Marc zorgde ervoor dat er gelijk een klik was. Diverse liedjes werden door een verrassende act ingeleid. Meerdere zelfgemaakte liederen, versterkt met beeldmateriaal, zijn “Song-Festival” waardig. Er werd door de aanwezigen vanaf het begin enthousiast meegedaan. Allen hebben genoten van een onvergetelijk optreden! Heel leuk!

De Feestelijke Entree Act – Een geweldige binnenkomer!

Uw gasten meteen in de juiste stemming? Rol dan de rode loper uit op uw verjaardagsfeest. Een beetje “over de top” misschien, maar dat maakt het juist zo leuk. Een goed begin is het halve werk, dat geldt zeker voor de feestelijke entree act van Vrolijk Entertainment. Marc Vrolijk ontvangt uw gasten op een feestelijke en ludieke manier waardoor het feest bij al bij binnenkomst begint! Speciaal voor deze Corona tijd heeft Vrolijk Entertainment een unieke en humoristische anderhalve meter ontvangst voorbereid. Op deze manier is het ijs meteen gebroken en laat u zien dat er rekening wordt gehouden met de Corona maatregelen.

De entree was helemaal geweldig met rodere loper en een leuke foto met de Vip kip

Tijdens de inloop werden de vrijwilligers verwelkomd door de “VIP-kip”. Dat leidde tot hilarische momenten, waarbij de stemming er gelijk goed inkwam.