Bedank de Vrijwilligers!

Iedere keer ben je op zoek naar een leuke manier om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Ze te laten weten dat hun werk écht wordt gewaardeerd. De eerstvolgende keer kun je dat doen door middel van live entertainment: een verrassende act met veel humor en een oprecht dankjewel. Cabaret voor vrijwilligers!

Geef ze iets moois

‘Jij bent goud waard, onbetaalbaar’, luidt de eerste regel van Marc Vrolijk zijn ode aan de vrijwilliger. Het is de feestelijke finale van een cabaret show, speciaal voor en over de vrijwilliger.

Marc houdt van vrijwilligers. En dat steekt hij niet onder stoelen of banken. Middels een conference laat hij op humoristische wijze zijn licht schijnen op het vrijwilligerswerk in het algemeen en – indien gewenst – de vrijwilligers in de zaal in het bijzonder.

Met onder andere anekdotes en ongevraagde adviezen zet hij de vrijwilligers volop in de schijnwerpers.  En dan, als klap op de vuurpijl, de ode.

Harm Jan in Weerseloo

Maatwerk mogelijk

Jubilerende vrijwilligers of andere (groepen) mensen zet hij desgewenst met een persoonlijk woord graag extra in het zonnetje. Met een lied of cabaret op maat geeft hij de mensen het mooiste cadeau die je kunt krijgen. Met behulp van de aangeleverde informatie maakt Marc maakt er iets onvergetelijks van!

Nieuw: Entree-Act

Nieuw is de mogelijkheid om Marc in de foyer of bij de ingang van de feestlocatie neer te zetten met zijn stand; de zogenaamde entree-act of openingsact, waarmee de gasten meteen in de juiste stemming worden gebracht.

Op ludieke wijze neemt Marc de vrijwilligers mee in zijn stand waar hij vrijwilligers in het zonnetje en op de foto zet. Zo ontstaat er een prachtige en unieke serie portretten van de vrijwilligers die op het feest aanwezig zijn. Een blijvende herinnering voor de organisatie én vrijwilligers.

Een mooie binnenkomer!

Over de Ode aan de vrijwilliger

De luchtige en humoristische toon van Marc Vrolijk maakt de act ook geschikt voor bijeenkomsten waarbij slechts een deel van het publiek bestaat uit vrijwilligers. Zo trad Marc op tijdens nieuwjaarsbijeenkomsten, recepties, dorpsfeesten, enz. enz.

Marc bedankte al vele vrijwilligers, die dat waarschijnlijk nooit meer zullen vergeten. Marc Vrolijk geeft iedere bijeenkomst glans en is het onbetwiste hoogtepunt op elk vrijwilligersfeest.

Reacties van klanten

Hij creëerde met zijn speech een geweldige sfeer

Marc Vrolijk, alias “Harm Jan”, heeft de vrijwilligers van onze afdeling  bij hun aankomst letterlijk in het zonnetje gezet door hen “zonovergoten “ op de foto te zetten. Hiermee wist “Harm Jan” vanaf het begin van de happening de sfeer er goed in te brengen. Nadat iedereen was gearriveerd en een welkomstdrankje(s)  had genuttigd  beklom “Harm Jan”  het podium met knikkende  knieën ( J, dat was de strekking van het vermaak). Hij creëerde met zijn   “speech tot de vrijwilligers”  een geweldige sfeer. “Harm Jan” wist zo onze Humanitas Rijnland vrijwilligers op een geweldige wijze  te bedanken voor hun inzet en aan hen over te brengen hoe bijzonder hun inzet toch eigenlijk is.  Al met al was het een zeer geslaagde nieuwjaarsreceptie met een zeer gezellige  sfeer mede dankzij de bijdrage van “Harm Jan”!

Leiden, J. van Steeg

Geslaagde afsluiting

Met bijna 200 deelnemers heeft Zorgbalans een succesvolle middag gehad waarin vrijwilligers geïnformeerd werden over de ontwikkelingen in Zorgbalans en waar de nieuwe Zorgvisie werd gedeeld en besproken op een intensieve en ontspannen wijze. Marc heeft een geslaagde afsluiting gepresenteerd waarin hij zowel de vrijwilligers fêteerde met hun inzet en belangeloosheid en tegelijkertijd het thema op een ludieke manier met alle deelnemers zingend en schertsend doornam. Hier kreeg beleving verbinding met visie en zingeving. We zien terug op een feestelijke dag!

Dhr. Egtberts, directeur intramurale zorg Zorgbalans