Zingen bij de Afwas is geschikt voor een breed publiek. Voor jong en oud. Daarbij beschikt Marc over het vermogen zijn performance aan te passen aan specifieke doelgroepen. Zo zorgt hij ervoor dat Zingen bij de Afwas goed past op een dorpsfeest maar ook op een seniorenfeest, bruiloft of personeelsfeest. Dit bracht de organisatie op het idee om Vrolijk Entertainment in te huren met het programma “Zingen bij de Afwas” voor twee feesten op één dag: ‘s morgens voor de ouderen in het dorp en ‘s middags voor het jaarlijkse vrijwilligersfeest. De mensen die beide optredens bijwoonden, waren verrast over de manier waarop Marc de verschillende doelgroepen wist aan te spreken.

Entertainment voor senioren

Dat er ‘s morgens al zoveel enthousiasme was voor Zingen bij de Afwas deed Marc veel plezier. En het plezier was wederzijds! Van begin tot einde was het een feest der herkenning. Enthousiast en blij verrast lieten ze zich meevoeren naar de jaren 70.

Entertainment voor vrijwilligers

‘s Middags waren de vrijwilligers aan de beurt. De accenten werden verlegd en de vrijwilligers deden enthousiast mee; er werd veel gelachen en meegedaan. Het werd een groot feest waarbij de vrijwilligers centraal stonden.

Reactie van de opdrachtgever

Onze bewoners en vrijwilligers hebben genoten. Mooi om te zien hoe Marc zijn programma aanpast aan de doelgroep.  Voor onze bewoners bekende liedjes die meegezongen konden worden, het tempo van de show wat lager zodat het ook allemaal begrijpelijk blijft.

De middag voor de vrijwilligers een actieve show, meezingen en meedoen met bewegingen. Erg leuk! Ook de ode aan de vrijwilliger wordt erg mooi gebracht. Vele complimentjes mogen ontvangen over deze prachtige show.

Erika de Jong

 

Meer informatie over Zingen bij de Afwas vind  je hier. Voor informatie over prijzen en beschikbaarheid kun je het beste een mail sturen met een datum (indien bekend), de gelegenheid, de lokatie en eventuele bijzonderheden. Je krijgt dan snel een mail met uitgebreide informatie en mogelijkheden.