Heerlijke avond bij DSOV in Vijfhuizen

Vrolijk Entertainment reisde met veel plezier naar voetbalclub DSOV uit Vijfhuizen om daar een optreden te verzorgen voor de vrijwilligers van de club. Het werd een heerlijke avond!

Feestelijk ontvangst en Vrolijke VIP Show

De secretaris van de club had Vrolijk Entertainment een tijd geleden benaderd om een optreden te verzorgen. Daarna had de club, op basis van een checklist, informatie aangeleverd om het optreden een persoonlijke tint te geven. Uiteraard ging Marc op basis van die informatie zelf nog verder op zoek om meer saillante details en foto’s op te sporen.

Het resultaat was een sprankelende , verrassende en feestelijke Vrolijke VIP Show die dichtbij de vrijwilligers kwam!

Van het feestelijke ontvangst op de rode loper tot en met De Vrolijke VIP Show: het was van begin tot eind zat de stemming er goed in.

entree act voetbalclub

entree act

Reactie opdrachtgever: heerlijke avond!

“..Wat een heerlijke avond! Vanaf minuut 1 lag de zaal plat en had de VIP kip onze vrijwilligers in zijn ban.
Ontzettend knap hoe de ingestuurde informatie naadloos in het optreden werd verwerkt. Het was echt net alsof het speciaal een DSOV voorstelling was.
Het is nog nooit voorgekomen dat onze vrijwilligers zich zó in het zonnetje gezet voelden. Voor ons als bestuur was het fijn om op deze ludieke wijze onze waardering te kunnen tonen.

We hebben enthousiaste reacties en complimenten ontvangen en hopen het volgend jaar te kunnen evenaren….

Een diepe buiging voor Vrolijk Entertainment…”

Brenda van Poecke – – Secretaris DSOV

 

Úw vrijwilligers verrassen?

Wilt u ook uw vrijwilligers verrassen met De Vrolijke VIP Show? Neem geheel vrijblijvend contact op met Vrolijk Entertainment. De kans is groot dat dát het begin is van een onvergetelijk vrijwilligersfeest!

 

Entertainment Noord-Holland