Juventa’12: De leukste club van Wierden

Zaterdag 14 oktober waren we te gast bij voetbalclub Juventa ’12 uit Wierden. Deze fusieclub bestaat inmiddels 5 jaar en heeft de zaken goed voor elkaar. Een prachtige accommodatie, velden die er goed bij liggen, een respectabel ledenbestand, een heerlijke sfeer en geweldige vrijwilligers.

Veel leuker dan alleen gratis bier

Het jaarlijkse vrijwilligersfeest was er vorig jaar niet van gekomen en het bestuur wilde er dit jaar daarom iets bijzonders van maken. Men stuitte op de Vrolijke VIP Show van Vrolijk Entertainment en de interesse was meteen gewekt. Een keer iets anders dan alleen gratis bier of een spelletjesavond. Een act, helemaal toegespitst op de club! Het enige waar de club voor moest zorgen was informatie en foto’s van de club en haar vrijwilligers én een ‘theateropstelling’ in de voetbalkantine.

Voorwerk

De informatie werd overzichtelijk aangeleverd en De Vrolijke VIP Show werd daarmee geheel in Juventa’12 stijl omgetoverd. Aangekomen op de locatie troffen we een prachtige kantine, een podium (!) én veel stoelen. De tafels waren aan de kant geschoven. Nadat wij ons podiumdoek, geluid en licht hadden geplaatst was de zaal er helemaal klaar voor.

Het feest

Het ontvangst op de rode loper was prachtig. Het blijft altijd weer leuk om te zien hoe verschillend – en soms juist hoe gelijk – mensen op deze onverwachte situatie reageren. Voor iedereen een vrolijk begin van het feest.

act vrijwilligersfeest

act clubfeest

Act feest

cabaret clubfeest

De Vrolijke VIP Show ging er bij de Juventa’s in als koek. Men was verrast over de informatie waarover Marc beschikte en de grappen kwamen uitstekend aan. De stemming zat er meteen goed in om de rest van de avond niet meer te verdwijnen. Na afloop was er een erg vrolijk publiek en een meer dan tevreden bestuur getuige het volgende bericht:

Hallo Marc,

Nogmaals dank voor je optreden, we hebben er erg van genoten! We hebben veel positieve reacties ontvangen van onze vrijwilligers en daar zijn ook wij natuurlijk ook blij mee.

Het was een bijzonder gelaagde avond. Direct bij opkomst zat de stemming er al goed in. We hebben ontzettend veel positieve reacties van de vrijwilligers ontvangen. Veel zaken en leuke dingen van binnen de club waren in de act verwerkt, veel gelachen. Marc Vrolijk is een echte entertainer. Kortom een aanrader.

Groeten, Alfons Nijboer Secretaris Voetbalclub Juventa’12

act op maat

vrolijk entertainment bij Juventa'12

act zorgt verbinding bij een club

Ook een onvergetelijk feest?

Wilt u ook een geweldig feest organiseren op een manier die nog niet eerder is vertoond. Bel of mail geheel vrijblijvend met Marc Vrolijk en laat het feest maar beginnen.