Cabaret Nieuwjaarsborrel

U zocht op cabaret nieuwjaarsborrel. Gevonden! Kijk op deze website voor de mogelijkheden voor het entertainment speciaal voor  een nieuwjaarsborrel. We hebben programma’s die zichzelf ruim bewezen hebben (zie ook de referenties elders op deze site) maar kunnen ook een programma deels of geheel op maat voor u maken.

champagneglazen vip show

 

Vier het met een borrel!

Borrels kunnen een thema meekrijgen, wat tot uitdrukking kan komen in het aanbod van hapjes, drankjes en aankleding. Bekende voorbeelden van themaborrels zijn de nieuwjaarsborrel, de afstudeerborrel (ter ere van een behaald diploma) en de constitutieborrel (ter ere van een nieuwgevormd bestuur). Ook kunnen er tijdens een borrel korte speeches worden gegeven. Maar de bekendste borrel is waarschijnlijk wel de nieuwjaarsborrel. Een borrel die gehouden wordt om vooruit te kijken op het jaar dat komen gaat. Met de kerstborrel ontmoeten we de mensen waarmee we het afgelopen jaar samengewerkt hebben.

Cabaret nieuwjaarsborrel

De nieuwjaarsborrel is bij uitstek de borrel die zich uitstekend leent om terug te kijken op het afgelopen jaar én vooruit te kijken op het jaar dat voor de boeg staat. Mensen worden ludiek maar toch in stijl ontvangen en naast de eventuele “standaard onderdelen” op zo’n bijeenkomst zorgt de Vrolijke VIP Show voor een vrolijke, hilarische noot. In de show kan specifieke informatie over het personeel, het bedrijf of gebeurtenissen van het afgelopen jaar worden verwerkt. Ook de plannen voor het komende jaar kunnen op een ludieke manier voor het voetlicht worden gebracht.  Het zorgt voor een geslaagde bijeenkomst met bovendien nog een ander voordeel: want samen lachen is nog altijd het beste middel voor een uitstekende teamspirit.

De Vrolijke VIP Show

In de Vrolijke VIP Show gaat Marc Vrolijk op zoek naar „échte VIPS”. In een wereld waar bekendheid gelijk lijkt te zijn met belangrijkheid stelt Marc dat het omgekeerde vaak het geval is. De echte VIPS zitten in de zaal. Het personeel vormt het bedrijf, zij zijn de echte VIPS. En zonder klanten geen bedrijf. Op een ludieke manier, met dwaze zijsporen en veel interactie wordt het publiek meegenomen in de wereld van de échte VIPs: VIPS waar je volijk van wordt.

Cabaret

Praktische informatie

De programma’s van Vrolijk Entertainment komen het best tot hun recht in zalen die zijn ingericht in een theatersetting (eventueel met tafels) en zittend publiek. Het liefst zijn we minimaal 1,5 uur voor aanvang aanwezig t.b.v. opbouw, soundcheck en andere voorbereidingen.

Wij verzorgden het entertainment op diverse kerstborrels en komen ook graag een bezoek brengen aan uw kerstborrel. Met theater, cabaret en een loflied. Altijd origineel en zeker uniek, ludiek en verrassend!

Heeft u nog vragen? Bel of mail dan gerust, we geven graag antwoord.