Een bijzonder verjaardagsfeest

Er_is_er_een_jarig

Op zoek naar een act voor verjaardag, groot of klein. Vrolijk Entertainment heeft verschillende acts voor verjaardagen beschikbaar. Afhankelijk van de wensen kan dit een korte verrassingsact zijn, maar ook een avondvullend programma behoort tot de mogelijkheden. Bovendien zijn de verschillende acts aan te vullen met onze DJ en / of een feestelijke entree-act. De opdrachtgever kan de jarige zijn, maar ook diegene die de jarige wil verrassen. Een persoonlijk tintje is vanzelfsprekend!

Wat ons vooral aansprak in het optreden was het gemak waarmee Marc zijn publiek aan zich weet te binden. Dat doet hij door de verpersoonlijking van de show gecombineerd met een hele sterke timing. Hij weet met de informatie die hij verzamelt een groot deel van het publiek persoonlijk aan te spreken op een manier die, op de juiste manier, grappig is.  Hij gebruikt daarbij niet alleen de informatie die door ons was aangeleverd maar heeft ook duidelijk nog zijn huiswerk gedaan. De show heeft lekker veel tempo en was van voldoende lengte, waardoor niemand vroegtijdig afhaakt. Hij stemt zijn liedjes en commentaren af op zijn audience. Voor ieder wat wils! De zaal wordt nadrukkelijk betrokken in het geheel.

Joris – Smartlappen cabaret met bekende en onbekende meezingers

Als Joris kruipt Marc in de huid van een zichzelf overschattende volkszanger. Met zijn cabareteske teksten verpakt in toegankelijke arrangementen zorgt hij voor een heerlijk sfeertje. Tussen de liedjes door neemt Joris de tijd voor humoristische overpeinzingen en neemt hij desgewenst personen of gebeurtenissen moeiteloos op de hak. Joris won vele prijzen in het hele land met zijn zelfgeschreven smartlappen en fleurde inmiddels menig feest op. Joris maakt er geheid een feestje van waar nog lang over nagepraat zal worden!

Wij kijken met een brede glimlach terug op ons feest. Mede dankzij jullie is dit een onvergetelijke avond geworden.De liedjes, de quiz, de manier waarop jullie het brachten, in een woord GEWELDIG!! We hebben zoveel positieve reacties van onze familie en vrienden gehad en hebben de afgelopen weken nog vaak samen met ze gelachen en gezongen om en met Joris. Nogmaals hartstikke bedankt en hopelijk tot ziens!

Klik hier voor meer informatie over Joris

joris

Zingen bij de Afwas – Feest der Herkenning

Marc Vrolijk komt zo uit de jaren 70 gewandeld op uw feest. Hij haalt herinneringen op uit die goede oude tijd waarbij natuurlijk makkelijk de link gelegd kan worden naar specifieke gebeurtenissen of mijlpalen van de jarige of familie. De feestelijke en herkenbare liedjes doen de rest. Een gegarandeerd succes voor een ouderwets gezellige verjaardag.

Zingen bij de Afwas is een avondvullend programma die speciaal voor verjaardagen ingekort kan worden tot een ludieke act die de jarige en de gasten nog lang bij zal blijven!

Zingen Bij de Afwas…
Een geweldig spontaan bijzonder feestelijk optreden. Marc zorgde ervoor dat er gelijk een klik was. Diverse liedjes werden door een verrassende act ingeleid. Meerdere zelfgemaakte liederen, versterkt met beeldmateriaal, zijn “Song-Festival” waardig. Er werd door de aanwezigen vanaf het begin enthousiast meegedaan. Allen hebben genoten van een onvergetelijk optreden! Heel leuk!

De Feestelijke Entree Act – Een geweldige binnenkomer!

Uw gasten meteen in de juiste stemming? Rol dan de rode loper uit op uw verjaardagsfeest. Een beetje “over de top” misschien, maar dat maakt het juist zo leuk. Een goed begin is het halve werk, dat geldt zeker voor de feestelijke entree act van Vrolijk Entertainment. Marc Vrolijk ontvangt uw gasten op een feestelijke en ludieke manier waardoor het feest bij al bij binnenkomst begint!

De entree was helemaal geweldig met rodere loper en een leuke foto met de Vip kip

Tijdens de inloop werden de vrijwilligers verwelkomd door de “VIP-kip”. Dat leidde tot hilarische momenten, waarbij de stemming er gelijk goed inkwam.