Vrijwilligersfeest brandweer organiseren?

De Vrolijke V.I.P. Show !

vrolijke vip show

 

 

Ben je op zoek naar een leuke invulling van het vrijwilligersfeest voor de brandweer? Een korpsavond die eens een keer ánders verloopt?

Met De Vrolijke V.I.P. Show haal je een uniek programma in huis! Voor jong en oud. Op maat want het is speciaal voor uw kazerne of veiligheidsregio gemaakt! Cabaret, entertainment en veel interactie staan garant voor een onvergetelijke feest! En, niet onbelangrijk, de reacties van opdrachtgevers en publiek zijn geweldig!

Belangrijk

In de Vrolijke V.I.P. Show gaat Marc Vrolijk op zoek naar échte VIPS. Waar Bekende Nederlanders zichzelf doorgaans als VIPS beschouwen beweert Marc het tegendeel. Met kwinkslagen en absurde vergelijkingen komt hij tot de conclusie dat de echte VIPS in de zaal zitten.  Vrijwilligers maken het verschil.

vrijwilligersfeest brandweer

act korpsavond brandweer

Op maat en voor breed publiek

De Vrolijke V.I.P. Show is een programma vol humor, muziek en interactie. Conferences worden afgewisseld met vrolijke muziek waarbij het publiek nadrukkelijk wordt betrokken. Een groot scherm zorgt voor visuele ondersteuning van de acts. Uniek is de mogelijkheid om  specifieke informatie over de brandweer en vrijwilligers in het optreden te verwerken waardoor het feest het karakter van een maatwerkoptreden krijgt.  Natuurlijk kunnen ook jubilarissen of andere mensen die het verdienen éxtra in het zonnetje worden gezet.

De Vrolijke V.I.P. Show is succes verzekerd!

Vrijwilligersfeest organiseren

Vrijwilligersfeest organiseren

Vrijwilligersfeest organiseren

Vrijwilligersfeest organiseren

Het was lachen, gieren, brullen. De aangeleverde informatie was perfect verwerkt. Hierdoor was het een vrijwilligersavond waarin de vrijwilligers (persoonlijk) centraal stonden. 

vrijwilligersfeest brandweer

Feestelijke Entree-Act

Meteen bij binnenkomst in de juiste stemming? Kies dan voor de Feestelijke Entree Act! Wij zorgen ervoor dat de locatie van het feest een speciaal tintje krijgt met onze rode loper, de goudkleurige afzetpaaltjes en natuurlijk een vrolijk ontvangst. De gasten worden verrast en het ijs is meteen gebroken. Een betere manier om het feest te beginnen is er niet!

Een foto maakt het comleet!

Een foto van uw gasten? Dat kan! Wij kunnen al uw gasten tijdens het ontvangst op de foto zetten. We beschikken over professioneel apparatuur en een achtergronddoek om van de foto een mooie en blijvende herinnering te maken. Bovendien kunnen we de foto meteen afdrukken en zo als blijvende herinnering aan uw gasten meegeven. Daarnaast is het mogelijk om de foto voor het afdrukken te bewerken zodat de foto precies de goede uitstraling krijgt. Kortom, de mogelijkheden zijn legio en we bespreken graag de mogelijkheden.

Act vrijwillige brandweer

Ontvangst op de rode loper en de ban was gebroken.

Act korpsavond brandweer

vrijwilligersfeest brandweer

Act Vrijwilligersfeest Brandweer of korspavond

Klantreacties

Vrolijk Entertainment mocht op menig vrijwilligersfeest van sportverenigingen een optreden verzorgen en steeds was het een groot succes. Overtuig jezelf door middel van ervaringen van anderen.

“Super Optreden!”

Na wat wisseling van mail en app verkeer hebben we leuke fotos aangeleverd die verwerkt waren door de grote geweldige VIP show. Tussen de show door werd er naar diploma uitreikingen toegewerkt door middel van een humoristische grap waarna de personen op het podium moesten komen. Wij vonden de afwisseling de show en de diploma’s die overhandigd moesten worden super. Normaal zitten we een half uur alleen maar te luisteren naar burgermeesters en andere sprekers. Op deze manier war het lekker luchtig. Heel erg bedank voor dit super optreden!

Lesley krop – Veiligheids regio Drenthe VRD

“Echt in het middelpunt!”

De afgelopen week heb ik vele leuke reacties ontvangen van de posten en vooral van de jubilarissen en afscheidsnemers. Je hebt ze op deze middag echt in het middelpunt geplaatst!


Jan Verstegen – Postcommandant brandweer Veghel en Erp 

Lachspieren goed aan het werk gezet!

Dankjewel voor je optreden tijdens de jaarlijkse brandweer contactavond.
De lachspieren van onze vrijwilligers en hun partners zijn door jou goed aan het werk gezet.
Verder wil ik je bedanken voor het feit dat je onze brandweermensen deze avond weer eens extra in het zonnetje heb gezet.  Mede door jou, is het een geslaagde avond geworden!

Cora Sopacua – Secretaresse Brandweer Neder-Betuwe

vrijwilligersfeest brandweer

Elke lokatie wordt omgetoverd!

Cabaret Vrolijke VIP Show

Natuurlijk spelen we graag in mooie theaters maar we komen net zo lief “op lokatie”: zoals gewoonlijk heeft Vrolijk Entertainment weer aan alles gedacht.

Een podium-doek van 6 x 3 meter tovert de clubkantine om in de juiste sfeer. Daarnaast nemen we  welkomst-banners mee die bij de ingang kunnen worden geplaatst. Tevens is het mogelijk de rode loper te laten uitrollen, waardoor uw gasten meteen in de juiste stemming worden gebracht.

Eigen technicus!

Hoe goed de artiest zijn of haar werk ook doet, als de techniek niet deugt valt alles in het water. Daarom verzekeren wij ons van goede technische kwaliteit door dat gedeelte in eigen beheer te houden. Professioneel geluid behoort tot de standaard uitrusting. Wij werken met een vaste technicus die zorgt dat het licht, beeld en geluid soepel verloopt.

vrijwilligersfeest organiseren