Vrolijke VIP Show: juist nu!

Een nieuw seizoen is begonnen. Een seizoen anders dan alle andere.

Juist in deze tijd is een positieve boodschap belangrijk. Samen lachen brengt saamhorigheid.
De Vrolijke VIP Show is daar de uitgelezen manier voor.

Vrolijk Entertainment denkt graag mee om toch iets leuks te organiseren voor jullie vrijwilligers en/of leden. Een oplossing kan zijn door meerdere optredens op een dag te organiseren of het optreden te streamen.

Maar ook andere wensen zijn uiteraard bespreekbaar.

Bel snel en we maken vandaag nog een afspraak! Vele tevreden klanten gingen je voor!

Een kleine greep Reacties van klanten

‘Het was een bijzonder gelaagde avond.’

Direct bij opkomst zat de stemming er al goed in. We hebben ontzettend veel positieve reacties van de vrijwilligers ontvangen. Veel zaken en leuke dingen van binnen de club waren in de act verwerkt, veel gelachen. Marc Vrolijk is een echte entertainer. Kortom een aanrader.
Alfons de Boer – Voetbalclub Juventus’12

‘Enorm Genoten’

Het jaarlijks vrijwilligers feest was een zeer geslaagd feest en mede door het optreden van Marc Vrolijk. Wij hadden de entree act en de ode aan de vrijwilliger bij hem geboekt. De vrijwilligers werden op een zeer leuke en hilarische manier verwelkomd door een typetje gespeeld door Marc Vrolijk en werden door Marc op een leuke manier op de foto gezet.

De ode aan de vrijwilliger in het Auditorium bracht gelijk een gezellige sfeer met zich mee. De vrijwilligers hebben enorm genoten van zijn optreden en werden hierdoor flink in het zonnetje gezet.

Het was een zeer fijne samenwerking en komen de afspraken zeer goed na en is tot in de puntjes goed verzorgd qua benodigde apparatuur etc.. Een echte aanrader voor je vrijwilligers feest!
W. Onderwater – Haga Ziekenhuis

De energie, vrolijkheid en enthousiasme die Marc uitstraalt, zijn aanstekelijk!

Onze medewerkers zijn het kapitaal van de organisatie. Om onze waardering voor hun inzet te laten blijken, wilden we hen als MT graag eens in het zonnetje zetten.  Daarbij hebben we de hulp ingeroepen van Vrolijk Entertainment. We hebben letterlijk de rode loper voor hen uitgelegd. Iedereen werd persoonlijk ontvangen door de VIP-kip (a.k.a. Marc Vrolijk) en op de foto gezet. Na het officiële gedeelte van de vergadering kwam de VIP-kip weer langs. Wat volgde, was een gepersonaliseerd optreden waarin elke collega op hilarische wijze werd bedankt voor zijn of haar inzet.

De energie, vrolijkheid en enthousiasme die Marc uitstraalt, zijn aanstekelijk! Hij bereidt zijn optreden gedegen voor en heeft er – samen met zijn technicus – voor gezorgd dat iedereen zich die avond eventjes heel speciaal voelde. Marc en Jan, nogmaals hartelijk dank. Het was super!
J. Spits – Synobsys Management BV

 

Samen houden we het gezellig!

Belangrijk

In de Vrolijke V.I.P. Show gaat Marc Vrolijk op zoek naar échte VIPS. Waar Bekende Nederlanders zichzelf doorgaans als VIPS beschouwen beweert Marc het tegendeel. Met kwinkslagen en absurde vergelijkingen komt hij tot de conclusie dat de echte VIPS in de zaal zitten.  Vrijwilligers maken het verschil.

vrijwilligersfeest brandweer

Op maat en voor breed publiek

De Vrolijke V.I.P. Show is een programma vol humor, muziek en interactie. Conferences worden afgewisseld met vrolijke muziek waarbij het publiek nadrukkelijk wordt betrokken. Een groot scherm zorgt voor visuele ondersteuning van de acts. Uniek is de mogelijkheid om  specifieke informatie over de club en vrijwilligers in het optreden te verwerken waardoor het feest het karakter van een maatwerkoptreden krijgt.  Natuurlijk kunnen ook jubilarissen of andere mensen die het verdienen éxtra in het zonnetje worden gezet.

De Vrolijke V.I.P. Show is succes verzekerd!

Vrijwilligersfeest organiseren

Vrijwilligersfeest organiseren

Vrijwilligersfeest organiseren

Vrijwilligersfeest organiseren

Het was lachen, gieren, brullen. De aangeleverde informatie was perfect verwerkt. Hierdoor was het een vrijwilligersavond waarin de vrijwilligers (persoonlijk) centraal stonden. 

vrijwilligersfeest brandweer

Feestelijke Entree-Act

Meteen bij binnenkomst in de juiste stemming? Kies dan voor de Feestelijke Entree Act! Wij zorgen ervoor dat de locatie van het feest een speciaal tintje krijgt met onze rode loper, de goudkleurige afzetpaaltjes en natuurlijk een vrolijk ontvangst. De gasten worden verrast en het ijs is meteen gebroken. Een betere manier om het feest te beginnen is er niet!

Een foto maakt het comleet!

Een foto van uw gasten? Dat kan! Wij kunnen al uw gasten tijdens het ontvangst op de foto zetten. We beschikken over professioneel apparatuur en een achtergronddoek om van de foto een mooie en blijvende herinnering te maken. Bovendien kunnen we de foto meteen afdrukken en zo als blijvende herinnering aan uw gasten meegeven. Daarnaast is het mogelijk om de foto voor het afdrukken te bewerken zodat de foto precies de goede uitstraling krijgt. Kortom, de mogelijkheden zijn legio en we bespreken graag de mogelijkheden.

Act vrijwillige brandweer

Ontvangst op de rode loper en de ban was gebroken.

“Super Optreden!”

Na wat wisseling van mail en app verkeer hebben we leuke fotos aangeleverd die verwerkt waren door de grote geweldige VIP show. Tussen de show door werd er naar diploma uitreikingen toegewerkt door middel van een humoristische grap waarna de personen op het podium moesten komen. Wij vonden de afwisseling de show en de diploma’s die overhandigd moesten worden super. Normaal zitten we een half uur alleen maar te luisteren naar burgermeesters en andere sprekers. Op deze manier war het lekker luchtig. Heel erg bedank voor dit super optreden!

Lesley krop – Veiligheids regio Drenthe VRD