Coronaproof Entertainment

Cabaretier en entertainer Marc Vrolijk zit al maanden noodgedwongen thuis. En hij is niet de enige. Zijn vrouw en kinderen houden hem gezelschap. Maandenlang zitten ze met zijn allen op elkaars lip. Hij moet er hoog nodig weer eens uit. Maar hoe? Is het mogelijk om in deze tijd een leuk feestje te geven? Marc dacht van wel en bedacht een uniek concept voor coronaproof entertainment. En dus heeft zijn alter ego, Smartlappen- en feestzanger Joris Sleutelaar, per direct besloten op tournee te gaan met een intiem maar feestelijk huiskamerconcert. En dat kan ook gewoon buiten want…Joris neemt zijn huiskamer mee!

Anderhalvemeterpolonaise

De coronacrisis inspireerde Joris tot het schrijven van nieuw materiaal waaronder de hit Anderhalvemeterpolonaise. Hiermee hoopt hij zijn zoveelste comeback gestalte te geven. Dit nieuwe werk zal hij samen met zijn onbekendste hits ten gehore brengen tijdens de net iets te intieme concerten.

Goed gevoel

Joris heeft er een goed gevoel over want het is namelijk de tijd van de kleine feestjes en die zijn Joris als ZZP-er (Zanger Zonder Publiek) op het lijf geschreven. Hij is al jaren dé specialist in coronaproof entertainment. Hoewel hij zijn vak beschouwt als contactberoep neemt Joris geen spatscherm mee. Een groot meezingscherm, waarop de teksten zijn te lezen, behoort wel tot de mogelijkheden!

Zeer geschikt

De huiskamerconcerten zijn zeer geschikt voor diverse soorten gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, bedrijfsfeesten, of een feestje van de club of vereniging. Een op maat gemaakt lied behoort tot de mogelijkheden. Indien gewenst kan het optreden ook via een live stream worden gedeeld voor de mensen die niet op het feest kunnen of mogen zijn.

Over Joris

Joris is sinds jaar en dag een typetje van Marc Vrolijk. Hij won diverse smartlappenfestivals en fleurde vele feestjes op met zijn eigen repertoire, vaak speciaal voor de gelegenheid geschreven. Tijdens deze unieke reeks huiskamerconcerten zal hij zichzelf en het publiek niet sparen. Volledig coronaproof entertainment en uniek in zijn soort. Voor meer informatie over Joris: https://www.vrolijk-entertainment.nl/smartlappenzanger-dubbele-laag/

Voor de laatste richtlijnen omtrent de Corona maatregelen: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel