Unieke smartlappen zanger: de eerste smartlappen cabaretier van Nederland!

Een doorsnee smartlappen zanger, maar dan anders. Heel anders! Muzikaal cabaret zoals het bedoeld is. Volkszanger met een dubbele laag. Lachen en feesten gaan hand in hand met de enige smartlappen cabaretier van Nederland: Joris!  Met de kapsones en zelfverzekerdheid die bij een topzanger hoort, gaat hij zijn publiek te lijf met zijn zelfgeschreven nummers. Neemt bedrijven, bruidsparen en vrijgezellen moeiteloos op de hak. Won smartlappen festivals en speelde voor groot en klein publiek. Maak kennis met de leukste zanger van Nederland!

Cabaret in een smartlap

Joris lijkt een “gewone” smartlappen zanger, maar is  veel meer dan dat. Hij behandelt hedendaagse thema’s in toegankelijke en typisch Hollandse liedjes. Zijn uitsluitend eigen repertoire is meteen mee te zingen. Daarmee is hij een volkszanger met dubbele laag oftewel de eerste smartlappencabaretier © van Nederland en de rest van de wereld.

Hij bezingt het levenslied op geheel eigen wijze. Met titels als Oemba Boela, Als ze nee zegt (bedoelt ze ja) en  Sleutelkind verpakt hij cabaret in het levenslied. De teksten behandelen de hedendaagse thema’s en de orkestbanden zijn zeer professioneel gearrangeerd, ingespeeld en afgemixt. Joris is een veelgevraagde smartlappen act voor grote en kleine feesten.

Grijp je kans!

Joris voelt zich thuis in theaters, op bedrijfsfeesten en op leuke festivals. Maar ook op  een bruiloft, verjaardag en vrijgezellenfeest verzorgt hij graag een hilarisch optreden. Voorziet (aanstaande) gehuwden graag van ongevraagde adviezen en voelt mee met 25 0f 40 jarige bruidsparen. Managers steekt hij een hart onder de riem met zijn ‘Het is eenzaam aan de top (maar mij hoor je niet klagen)’.  Hij is een verfrissende aanvulling op de bestaande smartlappen acts en zorgt ervoor dat je van de smartlap gaat houden, ook als je niks met het genre hebt. Hij heeft een gouwe tip: boek Joris nu hij nog betaalbaar is!

muzikaal cabaret act voor feest

Over Joris

‘Het doel is AHOY!’, aldus Joris met een arrogantie die volgens hem bij een artiest past. Deze wandelende parodie verpakt humor en satire in zelf gecomponeerde meezingers. Een smartlappen act die je niet snel zult vergeten.

Onder begeleiding van virtuoos gespeelde  eenvinger-akkoorden (en professionele orkestbanden) zingt hij zijn liedjes. Joris raakt hart en ziel en werkt op de lachspieren. Sterallures zijn de volslagen onbekende zanger niet vreemd, vandaar dat Joris zich graag leent voor een foto, handtekening of ‘meet and greet’. De weg naar Ahoy is langer dan gedacht, daar kan nog wel een schnabbel bij.

Wij kijken met een brede glimlach terug op ons feest. Mede dankzij jullie is dit een onvergetelijke avond geworden.De liedjes, de quiz, de manier waarop jullie het brachten, in een woord GEWELDIG!!
We hebben zoveel positieve reacties van onze familie en vrienden gehad en hebben de afgelopen weken nog vaak samen met ze gelachen en gezongen om en met Joris. Nogmaals hartstikke bedankt en hopelijk tot ziens!

Het is eenzaam aan de top, maar mij hoor je niet klagen

©Joris

Nieuw! Coronaproof entertainment met de huiskamerconcerten van Joris!