Cabaret (op maat) voor een geweldig Dorpsfeest

Dorpsfeest banner

Op zoek naar cabaret voor uw dorpsfeest? Vrolijk Entertainment heeft verschillende avond- of middagvullende acts voor uw dorpsfeest beschikbaar. Allen geschikt voor een breed publiek en met veel humor, muziek en interactie. Elke show heeft een mooie podiumaankleding en maakt gebruik van een groot scherm. Indien gewenst kan de show op maat gemaakt worden. Bovendien zijn de verschillende acts aan te vullen met onze DJ en / of een feestelijke entree-act.  Kijk voor cabaret dorpsfeest op deze pagina en overtuig uzelf met de klantreacties elders op deze pagina.

Zingen bij de Afwas – Feest der Herkenning

Marc Vrolijk komt zo uit de jaren 70 gewandeld op uw dorpsfeest. Hij haalt herinneringen op uit die goede oude tijd waarbij natuurlijk makkelijk de link gelegd kan worden naar specifieke gebeurtenissen of mijlpalen van de jarige of familie. De feestelijke en herkenbare liedjes doen de rest. Een gegarandeerd succes voor een ouderwets gezellig feest

Zingen bij de Afwas is een avondvullend programma vol humor en interactie die zorgt voor een feest die het dorp niet snel zal vergeten!

Zingen Bij de Afwas…
Een geweldig spontaan bijzonder feestelijk optreden. Marc zorgde ervoor dat er gelijk een klik was. Diverse liedjes werden door een verrassende act ingeleid. Meerdere zelfgemaakte liederen, versterkt met beeldmateriaal, zijn “Song-Festival” waardig. Er werd door de aanwezigen vanaf het begin enthousiast meegedaan. Allen hebben genoten van een onvergetelijk optreden! Heel leuk!

act jaren 70

Joris – Volkszanger met dubbele laag

Als Joris kruipt Marc in de huid van een zichzelf overschattende volkszanger. Met zijn cabareteske teksten verpakt in toegankelijke arrangementen zorgt hij voor een heerlijke sfeer. Tussen de liedjes door neemt Joris de tijd voor humoristische overpeinzingen en neemt hij desgewenst personen of gebeurtenissen moeiteloos op de hak. En daar maakt Joris het verschil! Joris kan op cabareteske wijze thema’s aansnijden die van toepassing zijn op het dorp. Saamhorigheid, huwelijk, het leven, geloof in jezelf, enz., enz. Maatwerk hierbij is uiteraard mogelijk en met behulp van een groot scherm zorgt hij ook voor visuele ondersteuning van de act. Bovendien maakt Joris van ieder optreden een geweldig feest met zijn bekende en onbekende meezingers. Joris won vele prijzen in het hele land met zijn zelfgeschreven smartlappen en fleurde inmiddels menig feest op. Joris maakt er geheid een feest van waar nog lang over nagepraat zal worden!

Wij kijken met een brede glimlach terug op ons feest. Mede dankzij jullie is dit een onvergetelijke avond geworden.De liedjes, de quiz, de manier waarop jullie het brachten, in een woord GEWELDIG!! We hebben zoveel positieve reacties van onze familie en vrienden gehad en hebben de afgelopen weken nog vaak samen met ze gelachen en gezongen om en met Joris. Nogmaals hartstikke bedankt en hopelijk tot ziens!

Klik hier voor meer informatie over Joris

joris

De Vrolijke VIP Show – Iedere dorpeling is belangrijk

De Vrolijke VIP Show is een manier om de dorpsbewoners (jong en oud) op ludieke wijze te tonen hoe belangrijk ze zijn voor het dorp. Met humor en veel interactie wordt het publiek bij het programma betrokken. Maatwerk is hierbij mogelijk en wél zo leuk. Op die manier kunnen bepaalde personen, gebeurtenissen en thema’s extra aandacht krijgen. Een groot scherm zorgt voor visuele ondersteuning van de act. De Vrolijke VIP Show verbindt en brengt het publiek in beweging!

Cabaretier boeken

Marc Vrolijk was er met zijn Vrolijke VIP show. De show was erg leuk en werd door iedereen gewaardeerd. Dit wil wat zeggen want het was een zeer gemêleerd gezelschap. Sjapoo voor Marc en zijn geluidstechnicus Jan.  Er werd veel gelachen, kortom echt een aanrader! 

De Feestelijke Entree Act – Een geweldige binnenkomer!

Uw gasten meteen in de juiste stemming? Rol dan de rode loper uit op uw verjaardagsfeest. Een beetje “over de top” misschien, maar dat maakt het juist zo leuk. Een goed begin is het halve werk, dat geldt zeker voor de feestelijke entree act van Vrolijk Entertainment. Marc Vrolijk ontvangt uw gasten op een feestelijke en ludieke manier waardoor het feest bij al bij binnenkomst begint!

humoristische act dorpsfeest

De entree was helemaal geweldig met rodere loper en een leuke foto met de Vip kip

Tijdens de inloop werden de vrijwilligers verwelkomd door de “VIP-kip”. Dat leidde tot hilarische momenten, waarbij de stemming er gelijk goed inkwam.

act rode loper

Entree Act komisch

“Groot Succes!

Het was echt een spannende gebeurtenis voor ons: een optreden van de Vrolijke ViP show. En ook de rode loper act: zou deze aanslaan bij onze gasten? 

Maar vanaf het allereerste moment: de rode loper act en de VIP Kip was het een groot succes. De VIP Kip wist bijna iedereen te overtuigen en enthousiast te maken om met hem op de foto te gaan. Natuurlijk was er ook (slechts!!!) een enkeling die liever niet op de foto wilde. De VIP Kip wist hier uitstekend mee om te gaan en maakte daar op een hele luchtige manier ook helemaal geen punt van wat maakte dat onze gasten zich allemaal op hun gemak voelden en met een big smile het feest binnen traden. De foto’s van de rode loper act laten, achteraf, dan ook alleen maar hele blije en vrolijke mensen zien.

“Voorpret!”

Alle bezoekers werden bij de ingang al op een leuke manier welkom geheten, met een ouderwetse telefoon op een moderne wijze een selfie maken. Veel bezoekers dachten dat ze in de maling werden genomen maar niets bleek minder waar. Op deze manier mensen welkom heten zorgt er voor dat mensen al voorpret hebben en dit maakt dat mensen nieuwsgierig worden!

cabaret jaren 70

Voor meer informatie kunt u altijd bellen of mailen!

06- 242 50 277 (Marc Vrolijk) of info@vrolijk-entertainment.nl