Alles voor een succesvol vrijwilligersfeest

Op zoek naar een act voor uw vrijwilligersfeest? Vrolijk Entertainment heeft verschillende acts voor vrijwilligersfeesten beschikbaar. Met een zeer ruime ervaring op vrijwilligersfeesten kunt u het entertainment gedeelte met een gerust hart aan ons overlaten.

We hebben verschillende programma’s die speciaal voor vrijwilligersfeesten zijn samengesteld. Van een korte krachtige act tot een avondvullend programma! Uniek is de mogelijkheid specifieke informatie over uw vrijwilligers of het werk dat ze doen te verwerken. Hiermee laat u de vrijwilligers daadwerkelijk blijken hoe belangrijk ze zijn! Bovendien zijn de verschillende acts aan te vullen met een Feestelijke Entree Act.

De Vrolijke VIP Show – vrijwilligers zijn belangrijk!

De Vrolijke VIP Show is een manier om uw vrijwilligers welgemeend en  op ludieke wijze te tonen hoe belangrijk ze zijn voor het bedrijf. Met humor en veel interactie wordt het publiek bij het programma betrokken.

Maatwerk!

Maatwerk is hierbij mogelijk en wél zo leuk. Op die manier kunnen bepaalde personen, gebeurtenissen en thema’s extra aandacht krijgen. Een groot scherm zorgt voor visuele ondersteuning van de act. Verbind uw vrijwilligers en breng ze in beweging met De Vrolijke VIP Show!

Cabaret

act vrijwilligersfeest

“..Wat was het een gezellige avond! Dankzij wat vooroverleg over de vrijwilligers en behoorlijk wat research van Marc Vrolijk werd een hilarische show neergezet, waarbij je gewoon wel móest lachen. Het meest krachtige was dat de inhoud helemaal aangepast was aan alles wat met DSO en korfbal te maken heeft. De toon was al snel gezet en de sfeer zat er direct in!  Meezingers, leuke anekdotes ondersteund door beeldmateriaal en muzikale hoogstandjes maakten alles tot één geheel. Na het optreden werd nog lang nagepraat..” 

Klik hier voor meer informatie over de Vrolijke VIP Show voor úw vrijwilligersfeest!

Marc Vrolijk was er met zijn Vrolijke VIP show. De show was erg leuk en werd door iedereen gewaardeerd. Dit wil wat zeggen want het was een zeer gemêleerd gezelschap. Sjapoo voor Marc en zijn geluidstechnicus Jan.  Er werd veel gelachen, kortom echt een aanrader! 

Klik hier voor meer informatie over de Vrolijke VIP Show voor uw vrijwilligersfeest!

act vrijwilligersfeest

fullsizeoutput_c1c6

Zingen bij de Afwas – Feest der Herkenning

Door middel van muziek, anekdotes en fragmenten wordt met de nodige humor en interactie teruggeblikt op de jaren ‘70. Geheel in stijl: het decor bestaat uit een originele attributen uit de jaren 70. Bovendien wordt de act visueel ondersteund door een beamer met groot scherm (in de vorm van een oude TV) waarop authentieke beelden worden getoond wat zorgt voor nog meer herkenning en komische effecten.

Zingen bij de Afwas is een avondvullend programma vol humor en interactie die zorgt voor een feest waar nog lang over nagepraat zal worden! Als het programma is afgelopen volgt een nieuw hoogtepunt: de feestelijke ode aan de vrijwilliger! Zingen bij de Afwas is veel gespeeld tijdens vrijwilligersfeesten en was steeds weer een groot succes! Kijk voor referenties elders op deze pagina of klik hier.

“Als blijk van waardering organiseren we jaarlijks een vrijwilligersfeest voor de vrijwilligers van TriviumMeulenbeltZorg. Dit jaar kozen we voor de locaties Westerhaar, Tubbergen, Vriezenveen en Almelo voor het programma ‘Zingen bij de afwas’. Aan de ene kant toch wel een risico om meteen vier voorstellingen te boeken want tot dusver was het duo ons onbekend. Al meteen na de eerste avond in oktober in Westerhaar wisten we dat we een uitstekende keuze hadden gemaakt. Vrijwilligers waren superenthousiast over de voorstelling. Men heeft hartelijk gelachen om de zeer herkenbare teksten en meegedeind op het ritme van de nostalgische liedjes. Dat beloofde alle goeds voor de later geplande avonden in november in de andere regio’s. Ook daar werd Zingen bij de Afwas (en natuurlijk geluidsman Jan) warm onthaald en geprezen om hun vrolijke, herkenbare programma wat iedereen terugbracht naar de jaren ’70.

De speciale ode aan de vrijwilligers door middel van een gezamenlijk lied was de kers op de taart. Heel bijzonder. Kortom, vier onvergetelijke avonden voor ons allemaal. Bedankt daarvoor!

Daarnaast hartelijk dank voor de fijne en correcte samenwerking vooraf, tijdens en na afloop van de optredens, echt super!” 

 

Karla Pullen – coördinator vrijwilligerswerk TMZ”

PLaatje zingen bij de afwas mailchimp

De Feestelijke Entree Act – Een geweldige binnenkomer!

Uw gasten meteen in de juiste stemming? Rol dan de rode loper uit op uw vrijwilligersfeest. Een beetje “over de top” misschien, maar dat maakt het juist zo leuk. Een goed begin is het halve werk, dat geldt zeker voor de feestelijke entree act van Vrolijk Entertainment. Marc Vrolijk ontvangt uw gasten op een feestelijke en ludieke manier als een échte VIP waardoor het feest bij al bij binnenkomst begint!

IMG_0993

P1000819

De entree was helemaal geweldig met rodere loper en een leuke foto met de Vip kip

Tijdens de inloop werden de vrijwilligers verwelkomd door de “VIP-kip”. Dat leidde tot hilarische momenten, waarbij de stemming er gelijk goed inkwam.

Het was echt een spannende gebeurtenis voor ons: een optreden van de Vrolijke ViP show. En ook de rode loper act: zou deze aanslaan bij onze gasten? 

Maar vanaf het allereerste moment: de rode loper act en de VIP Kip was het een groot succes. De VIP Kip wist bijna iedereen te overtuigen en enthousiast te maken om met hem op de foto te gaan. Natuurlijk was er ook (slechts!!!) een enkeling die liever niet op de foto wilde. De VIP Kip wist hier uitstekend mee om te gaan en maakte daar op een hele luchtige manier ook helemaal geen punt van wat maakte dat onze gasten zich allemaal op hun gemak voelden en met een big smile het feest binnen traden. De foto’s van de rode loper act laten, achteraf, dan ook alleen maar hele blije en vrolijke mensen zien.

Vrijwilligersfeest organiseren – Vrijwilligersfeest sportclub organiseren – Vrijwilligersfeest voetbalclub organiseren – Vrijwilligersfeest tennisclub organiseren – Vrijwilligersfeest in de zorg organiseren- Vrijwilligersfeest verpleeghuis organiseren – Vrijwilligersfeest brandweer organiseren – Vrijwilligersfeest korpsavond organiseren – Vrijwilligersfeest kerk organiseren

cabaret vrijwilligersfeest