Entertainment voor Vrouwen van Nu

Bent u op zoek naar entertainment voor een Vrouwen van NU afdeling of regio? Vrolijk Entertainment heeft al vele malen en met veel succes opgetreden tijdens bijeenkomsten voor diverse vrouwenverenigingen, waaronder Vrouwen van NU. Jubileumfeesten, een jaarlijkse bijeenkomst van verschillende afdelingen, steeds weer was het een succes. Zoekt u verrassend entertainment en wilt u eens een keer “iets anders”? Kies dan voor “Zingen bij de Afwas” of “De Vrolijke VIP Show”, beide programma’s vol humor, muziek en interactie!

Het avondprogramma werd verzorgd door Vrolijk Entertainment: Zingen bij de Afwas.
We hebben een geweldige avond gehad! Voor een zaal met 90 vrouwen in de leeftijdscategorie tussen 50 en 90 jaar zongen ze liedjes uit de jaren 70 en waren er leuke anekdotes uit die tijd. Het geheel zag er prachtig uit met bruynzeel-aanrecht en veel herkenbare attributen. Het is zelfs gelukt om al onze vrouwen(op een paar na)in een polonaise door de zaal te krijgen.  De reacties die we als bestuur de dagen erna kregen waren overweldigend. Iedereen heeft enorm genoten.  Een echte aanrader voor een feestavond!
Johanna Steenge,  Voorzitster Vrouwen van Nu Afd. Annen

entertainment vrouwen van nu

 

Uit Wikepedia

Vrouwen van Nu is een landelijke vrouwenvereniging in Nederland. De vereniging bestaat uit ruim 500 afdelingen.Deze organiseren uiteenlopende activiteiten voor de leden, zoals cursussen, lezingen, culturele uitjes, sociale ontmoetingen en reizen. De vereniging heeft geen politieke of religieuze achtergrond.

De vereniging komt voort uit de Nederlandse Bond van Boerinnen en andere Plattelandsvrouwen (opgericht in 1930), die in 1946 haar naam wijzigde in Nederlandse Bond van Plattelandsvrouwen. In de periode 1951–1959 was Geerda Johanna van Selms een belangrijke stuwende kracht in de ontwikkeling van de vereniging. In 2002 veranderde de naam in: NBvP Vrouwen van Nu.

In 1955 werd Koningin Juliana (sinds 1980 Prinses Juliana) beschermvrouwe van de vereniging. Na haar dood in 2004 werd haar dochter Koningin Beatrix (sinds 2013 Prinses Beatrix) beschermvrouwe.

 

Entertainment Vrouwen van NU