Vrijwilligersfeest Medisch Centrum Leeuwarden

Tijdens het jaarlijkse vrijwilligersfeest voor de vrijwilligers van het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) krijgen de vrijwilligers informatie en entertainment aangeboden. Het entertainment deel kwam dit jaar – voor de tweede keer – voor rekening van Vrolijk Entertainment. Vanwege de goede ervaringen van het optreden van enkele jaren geleden was Marc Vrolijk weer gevraagd een optreden te verzorgen.

Pieter Bonnema auditorium

In de prachtige Pieter Bonnema auditorium verzamelden de vrijwilligers zich. Na enkele toespraken maakte Marc zijn opwachting en trakteerde het publiek op De Vrolijke VIP Show waarmee hij het publiek al snel enthousiast kreeg. Het enthousiasme bleef en de vrijwilligers verlieten in een uitstekende stemming de zaal.

Over Marc Vrolijk

Marc Vrolijk is te boeken met verschillende programma’s waaronder De Vrolijke VIP Show. Marc heeft erg veel ervaring met het spelen tijdens vrijwilligersbijeenkomsten. Steeds weer zijn de optredens een groot succes (zie ook de referenties elders op de site). Het programma bevat cabaret, muziek en interactie. Het zorgt gegarandeerd voor een geweldige sfeer waar veel te lachen valt. Met veel enthousiasme stort Marc zich iedere keer weer vol overgave in een optreden.

Reactie van de opdrachtgever:

“..Bijgekomen van een middag hard aan de slag in het MCL? Wij vonden het zeer geslaagd en de vrijwilligers – wel zo belangrijk – ook.Dank voor jullie enthousiaste inzet!..” Hella Botman

Ook Vrolijk Entertainment boeken?

Het programma De Vrolijke VIP Show zorgt door middel van interactie, humor en muziek voor veel saamhorigheid. Het programma wordt zeer goed ontvangen. Zie referenties elders op de site. Ook een keer “iets anders”? Vraag naar de mogelijkheden!