Zingen bij de Afwas in de feesttent

In de feesttent op het feestterrein in Wirdum werd het jaarlijkse dorpsfeest gehouden van Wirdum en Swichum. De avond begon met Zingen bij de Afwas, waar Marc Vrolijk het publiek mee terug nam naar de jaren 70. Met cabaret, interactie en veel muziek zorgde Marc voor ouderwetse gezelligheid.

Gezelligheid gegarandeerd

Marc Vrolijk is te boeken met verschillende programma’s waaronder Zingen bij de Afwas 2. Het is de opvolger van Zingen bij de Afwas die hij jarenlang met zijn vader Tjark speelde. Deel 2 is geschikt voor iedereen die het eerste deel heeft gezien maar ook voor iedereen die het eerste deel hebben gemost. Het programma bevat cabaret, muziek en interactie. Het zorgt gegarandeerd voor een ouderwets gezellige sfeer waar veel te lachen valt.

Ook iets voor u?

Het programma is geschikt voor diverse gelegenheden, waaronder dorpsfeesten. Dorps- en buurtfeesten worden georganiseerd om de verbinding tussen de mensen te stimuleren. Het programma Zingen bij de Afwas zorgt door middel van interactie, humor en gezellig samenzijn voor veel saamhorigheid. Het programma wordt zeer goed ontvangen. Zie referenties elders op de site. Ook een keer “iets anders”? Vraag naar de mogelijkheden!