Entertainment Brandweer Korpsbindingsavond

Brandweer Bedum

Het korps Bedum was voor de korpsbindingsavond op zoek naar entertainment of cabaret voor de vrijwilligers van de brandweer.

Binnen de regio Groningen zijn de korpsen gewend om een formeel deel en informeel deel te hebben op de korpsbindingsavond. In het formele deel is er ruimte voor penningen en kruisjes voor jubilarissen die uitgedeeld worden door de leiding van het korps en burgemeester. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om in dit formele deel een koninklijke onderscheiding uit te reiken. Veelal heeft een burgemeester beperkt tijd gereserveerd en daarom is dit formeel deel zo opgezet.

In het informele deel is ruimte voor entertainment tijdens de korpsbindingsavond. Normaal gesproken ontvangen jubilarissen van de PV ook een beeldje tijdens het formele deel maar deze keer vindt dit plaats tijdens de Vrolijke VIP Show. De invulling van de Vrolijke VIP Show is tot stand gekomen door informatie en foto’s die zijn aangeleverd door de brandweer en door Marc in De Vrolijke Vip Show is verwerkt.

Vrolijke VIP Show

Na het formele deel maakte Marc zijn opwachting. Vanaf het begin hingen de aanwezigen aan zijn lippen en zat de sfeer er meteen in. Vele leden van de brandweer en partners werden op een humoristische manier in de schijnwerpers gezet. Ook werden de jubilarissen op ludieke manier gehuldigd.

De humor en interactie zorgden voor een geweldige sfeer die de hele avond heerste.

Na de Vrolijke VIP Show hield de DJ van Vrolijk Entertainment de stemming er goed met een volle dansvloer.

entertainment brandweer

entertainment Brandweer

entertainment Brandweer

entertainment brandweer

entertainment brandweer

Persmomentje…

Natuurlijk was ook de regionale pers uitgerukt om verslag te doen van de huldiging van de jubilarissen en gediplomeerden. Met naam en toenaam én op de foto in de krant is natuurlijk een prachtig eerbetoon.

entertainment Brandweer

Reactie opdrachtgever: wens prachtig vervuld!

Voor onze jaarlijkse korpsbindingsavond waren we op zoek naar iets bijzonders. Een avond waarbij we onze collega`s en met name de jubilarissen op leuke en ludieke wijze in het zonnetje konden zetten. Met de vrolijke VIP show is onze wens prachtig vervuld. Marc heeft op leuke en ludieke wijze onze jubilarissen in het zonnetje gezet en een prachtig eerbetoon gegeven aan veel van de collega`s.

In het voortraject hebben we heldere afspraken gemaakt, informatie aangeleverd en prettig contact gehad over onze wensen. Die kwamen goed naar voren.

Vanaf de eerste minuut zat de sfeer er goed in en dat ging de hele avond door. We kijken terug op een prachtige avond met een leuke invulling die afgesloten werd met een mooie muzikale omlijsting.

Zeker een aanrader om je avond tot een onvergetelijke te maken.

Chris Reitsema – Bevelvoerder brandweer Bedum