25 jaar Zorgcentrum Aelsmeer!

Entertainment vrijwilligers

Het 25 jarig bestaan van zorgcentrum Aelsmeer wordt dit jaar uitgebreid gevierd. Voor bewoners, personeel en vrijwilligers worden er verschillende feestelijke activiteiten georganiseerd.

Twee avonden feest

Voor de vrijwilligers was het op twee avonden feest: de ene avond voor de vrijwilligers van tafeltje-dekje en de andere avond voor de overige vrijwilligers van Zorgcentrum Aelsmeer. Voor beide avonden werd Vrolijk Entertainment gevraagd om het entertainment te verzorgen middels De Vrolijke VIP Show.

entertainment vrijwilligers zorg

entertainment vrijwilligers

Avond 1

De eerste avond was meteen een enorm succes! De vrijwilligers lieten zich verrassen door de VIP KIP© die de stemming er meteen goed in bracht. Met veel interactie en informatie over de vrijwilligers werd er een levendige show neergezet waarbij er genoeg te lachten viel. Na afloop waren de vrijwilligers allemaal erg enthousiast.

Reactie Opdrachtgever: “Fantastisch!”

We hebben een hele gezellige avond gehad, gelachen, meegezongen of lekker gekeken.

Het is fantastisch hoe Marc de vrijwilligers in het zonnetje zet. En hoe hij vertelt hoe belangrijk ze zijn voor ons, onze bezoekers en hun familie. Echt VIP’s

Tanja Eicholz – vrijwilligerscoördinator zorgcentrum Aelsmeer

Avond 2

De tweede avond, drie weken later, was voor de vrijwilligers van tafeltje-dekje. De eerste groep had de boel goed geheim gehouden zodat ook hier het verrassingselement een mooie rol kon spelen. Prachtig om ook hier vele geweldige reacties van de vrijwilligers te mogen ontvangen.

Reactie Opdrachtgever: “allemaal bedankjes en leuke reacties!”

Wij hebben Marc al een keer eerder geboekt voor een feestje ter ere van onze vrijwilligers. Hij had toen een ander programma “Zingen bij de afwas”. Dit optreden hebben we als zeer leuk ervaren, vandaar ook dat we heb een aantal jaar later weer hebben uitgenodigd voor een optreden voor onze vrijwilligers. Ook deze keer was het een zeer geslaagd optreden met humor, leuke liedjes en vooral: onze vrijwilligers werden in het zonnetje gezet op een hele ludieke manier. Aan de reacties in de zaal te zien was ik zeker niet de enige die zo enthousiast is. Iedereen heeft genoten en de volgende dagen kwamen er allemaal bedankjes en leuke reacties van onze gasten. Kortom, de hele avond kun je gerust een groot succes noemen.

Sandra de Jong – Coördinator Tafeltje Dek Je

entertainment vrijwilligers zorg

Ook geïnteresseerd geraakt? Neem vrijblijvend contact op met Marc Vrolijk en leg de basis voor een onvergetelijke avond!