Vrijwilligersfeest
stichting welzijnsondersteuning

Stichting Welzijnsondersteuning Montfoort – Linschoten (SWOM) is de welzijnsorganisatie voor de inwoners voor Montfoort en Linschoten.  Het motto van SWOM is: ‘Iedereen doet Mee’, omdat SWOM uitgaat van de eigen kracht van de inwoners van Montfoort en Linschoten. Met dat uitgangspunt zorgen de medewerkers en vrijwilligers van SWOM dagelijks voor dienstverlening die tijdig en op maat geleverd wordt.

Voor de vrijwilligers en medewerkers mocht Marc met zijn Vrolijke VIP Show deze geweldige mensen bedanken voor hun fantastische inzet.

Vrolijke VIP Show

Na een dankwoord van de burgemeester en de directeur was de beurt aan Marc. Met een op maat gesneden show dankte hij de vrijwilligers middels een De Vrolijke VIP Show. Met veel interactie en humor werden de “SWOM-mers” vermaakt. Het leidde tot vele enthousiaste reacties van de vrijwilligers die tot dagen na het optreden bij SWOM binnenkwamen.

entertainment vrijwilligersfeest

Reactie opdrachtgever: genoten!

Ter viering van het 2 jaarlijkse vrijwilligersfeest hebben we Marc Vrolijk gevraagd om met de Vrolijke VIP Show het entertainment voor zijn rekening te nemen. Als dank je wel naar de vrijwilligers toe. Na een woordje van de Burgemeester en de directeur kwam Marc alias de Vipkip op het podium en deze heeft een mooie voorstelling gegeven voor de vrijwilligers.

Met mooie liedjes en sketches gericht op de vrijwilligers van SWOM ondersteund met foto’s en anekdotes hebben de vrijwilligers genoten van een avondvullend programma.

De avond werd afgesloten met een ode aan de vrijwilligers en met de medewerkers als achtergrondkoor.

De vrijwilligers en medewerkers hebben genoten van een  mooie avond.

Gerbiene van den Oever – Medewerker Welzijn

Stichting Welzijn en Ondersteuning Montfoort en Linschoten