FB_omslagfoto_VipKip

Bent u op zoek naar een geweldige invulling van uw feest of bijeenkomst?  Met De Vrolijke V.I.P. show haalt u een gevarieerd avondvullend programma in huis! Cabaret met veel interactie. De Vrolijke VIP Show verbindt, vermaakt en zorgt voor een feest. Maatwerk is mogelijk. Cabaret op lokatie. De reacties van opdrachtgevers en publiek zijn geweldig.

Belangrijk

De Vrolijke VIP Show is een programma over VIPS. Maar wanneer ben je een VIP? In de Vrolijke VIP Show steekt Marc Vrolijk de draak met mensen die zichzelf belangrijk vinden en gaat hij op zoek naar mensen die belangrijk zijn: de échte VIPS.
Met zijn hilarische opkomst als VIP KIP © zet hij meteen de toon en zit de stemming er vanaf het begin goed in.  Met kwinkslagen en absurde vergelijkingen komt hij tot de conclusie dat de echte VIPS in de zaal zitten.  Met alle gevolgen van dien. De Vrolijke VIP Show is een programma vol humor, muziek en interactie. Conferences worden afgewisseld met vrolijke muziek en bij dit alles wordt het publiek nadrukkelijk betrokken.

 

VIP KIP


DSCF1895_RP

 

 

De show was erg leuk en werd door iedereen gewaardeerd. Dit wil wat zeggen want het was een zeer gemêleerd gezelschap. Sjapoo voor Marc en zijn geluidstechnicus Jan. Er werd veel gelachen en heerlijk mee gezongen. Kortom echt een aanrader!

Cabaret op lokatie: Elke ruimte wordt omgetoverd!

Natuurlijk spelen we graag in mooie theaters maar we komen net zo lief “op lokatie”: zoals gewoonlijk heeft Vrolijk Entertainment weer aan alles gedacht.

Een podium-doek van 6 x 3 meter tovert elke lokatie, of het nu een kantoor, kantine, restaurant, kerk of een grote hal is, om in de juiste sfeer. Daarnaast nemen we  welkomst-banners mee die bij de ingang kunnen worden geplaatst. Tevens is het mogelijk de rode loper te laten uitrollen, waardoor uw gasten meteen in de juiste stemming worden gebracht.

Geluid en Licht

Ook professioneel geluid behoort tot de standaard uitrusting. PA, podiumgeluid, microfoons, beamer enz. nemen we mee. Wij werken met een vaste technicus die zorgt dat het licht, beeld en geluid soepel verloopt.


DSCF1760_RP

 

…Ook de ruimte die wij hebben, is beperkt. Marc en zijn broer hebben hier totaal geen probleem van gemaakt: alles was tot in de puntjes geregeld en zij hebben ons veel werk uit de handen genomen deze middag. Van te voren hebben we goed besproken wat wij graag wilden en uiteraard wat wij ook niet wilden: daar is gewoon op een fantastische manier en uitstekend rekening mee gehouden!..

Klantreacties

DSCF1827_RP_1_RP

Vrolijke V.I.P. Show - cabaret voor vrijwilligers

Voetbalvereniging Poolster

Ieder jaar organiseren we een vrijwilligersavond. Dit jaar werd  gekozen voor De Vrolijke V.I.P. show, een avondvullende live act met amusement, muziek en cabaret van Vrolijk Entertainment. De opening werd verzorgd door Peter Kooistra namens het bestuur en Ria van Kooten namens de activiteitencommissie. Hierna nam de “V.I.P. kip” het over. Velen gingen met deze beroemde kip op de foto! Uiteindelijk bleek Marc Vrolijk onder het pak tevoorschijn te komen en hij nam ons mee in zijn wereld van onder andere voetbal, muziek, VIPs en jeu de boules. Liedjes en anekdotes wisselden elkaar af, waar in een aantal gevallen het publiek werd meegenomen in zang.

De voorstelling werd als zeer leuk ervaren door onze vrijwilligers. En dat was nu ook precies de bedoeling ! Een erg geslaagde avond die voor herhaling vatbaar is.

Wij danken Marc en geluids-/lichtman Jan voor de fijne avond. Bedankt !

R. van Kooten – V.V. Poolster

Brandweer Neder-Betuwe

Dankjewel voor je optreden tijdens de jaarlijkse brandweer contactavond. De lachspieren van onze vrijwilligers en hun partners zijn door jou goed aan het werk gezet. Verder wil ik je bedanken voor het feit dat je onze brandweermensen deze avond weer eens extra in het zonnetje heb gezet. Mede door jou, is het een geslaagde avond geworden. 

C. Sopacua – Brandweer Neder-Betuwe