De Vrolijke V.I.P. Show

vrolijke vip show

Bent u op zoek naar een leuke invulling van uw vrijwilligersfeest of -bijeenkomst?  Met De Vrolijke V.I.P. show haalt u een gevarieerd avondvullend programma in huis! Cabaret voor vrijwilligers. Voor jong en oud. En met een persoonlijke tint! Cabaret, entertainment en veel interactie staan garant voor een onvergetelijke feest! De reacties van opdrachtgevers en publiek zijn geweldig.

Belangrijk

In de Vrolijke V.I.P. Show gaat Marc Vrolijk op zoek naar échte VIPS. Waar Bekende Nederlanders zichzelf doorgaans als VIPS beschouwen beweert Marc het tegendeel. Met kwinkslagen en absurde vergelijkingen komt hij tot de conclusie dat de echte VIPS in de zaal zitten.  Vrijwilligers maken het verschil.

Cabaretier boeken

DSCF1895_RP

Gevarieerd en voor breed publiek

De Vrolijke V.I.P. Show is een programma vol humor, muziek en interactie. Conferences worden afgewisseld met vrolijke muziek waarbij het publiek nadrukkelijk wordt betrokken. Een groot scherm zorgt voor visuele ondersteuning van de acts. Ook is het mogelijk specifieke informatie over uw organisatie of vereniging in het optreden te verwerken waardoor het feest een nóg exclusiever karakter krijgt. Ook kunnen jubilarissen of andere mensen die het verdienen éxtra in het zonnetje worden gezet. De Vrolijke V.I.P. Show is succes verzekerd!

Elke lokatie wordt omgetoverd!

Cabaret Vrolijke VIP Show

Natuurlijk spelen we graag in mooie theaters maar we komen net zo lief “op lokatie”: zoals gewoonlijk heeft Vrolijk Entertainment weer aan alles gedacht.

Een podium-doek van 6 x 3 meter tovert elke lokatie, of het nu een kantoor, kantine, restaurant, kerk of een grote hal is, om in de juiste sfeer. Daarnaast nemen we  welkomst-banners mee die bij de ingang kunnen worden geplaatst. Tevens is het mogelijk de rode loper te laten uitrollen, waardoor uw gasten meteen in de juiste stemming worden gebracht.

Eigen technicus!

Hoe goed de artiest zijn of haar werk ook doet, als de techniek niet deugt valt alles in het water. Daarom verzekeren wij ons van goede technische kwaliteit door dat gedeelte in eigen beheer te houden. Professioneel geluid behoort tot de standaard uitrusting. Wij werken met een vaste technicus die zorgt dat het licht, beeld en geluid soepel verloopt.

Feestelijke Entree-Act

Meteen bij binnenkomst in de juiste stemming? Kies dan voor de Feestelijke Entree Act! De gasten worden op een vrolijke manier onthaald op de rode loper.

De Feestelijke Entree Act van Vrolijk Entertainent zorgt ervoor dat uw gasten op een ludieke vrolijke manier worden ontvangen. Als een échte VIP worden ze op de foto gezet. Een leuke blijvende herinnering.

Entree Act

Klantreacties

DSCF1827_RP_1_RP

Vrolijke V.I.P. Show - cabaret voor vrijwilligers

Voetbalvereniging Poolster

Ieder jaar organiseren we een vrijwilligersavond. Dit jaar werd  gekozen voor De Vrolijke V.I.P. show, een avondvullende live act met amusement, muziek en cabaret van Vrolijk Entertainment. De opening werd verzorgd door Peter Kooistra namens het bestuur en Ria van Kooten namens de activiteitencommissie. Hierna nam de “V.I.P. kip” het over. Velen gingen met deze beroemde kip op de foto! Uiteindelijk bleek Marc Vrolijk onder het pak tevoorschijn te komen en hij nam ons mee in zijn wereld van onder andere voetbal, muziek, VIPs en jeu de boules. Liedjes en anekdotes wisselden elkaar af, waar in een aantal gevallen het publiek werd meegenomen in zang.

De voorstelling werd als zeer leuk ervaren door onze vrijwilligers. En dat was nu ook precies de bedoeling ! Een erg geslaagde avond die voor herhaling vatbaar is.

Wij danken Marc en geluids-/lichtman Jan voor de fijne avond. Bedankt !

R. van Kooten – V.V. Poolster

Brandweer Neder-Betuwe

Marc,

Dankjewel voor je optreden tijdens de jaarlijkse brandweer contactavond. De lachspieren van onze vrijwilligers en hun partners zijn door jou goed aan het werk gezet. Verder wil ik je bedanken voor het feit dat je onze brandweermensen deze avond weer eens extra in het zonnetje heb gezet. Mede door jou, is het een geslaagde avond geworden. 

C. Sopacua – Brandweer Neder-Betuwe

Gemeente Zuidplas

Voor onze jaarlijkse vrijwilligersavond hadden we Vrolijk Entertainment uitgenodigd, die een avondvullend programma verzorgde.

Tijdens de inloop werden de vrijwilligers verwelkomd door de “VIP-kip“ en gingen velen met “deze gele” op de foto. Dat leidde soms tot hilarische momenten, waarbij de stemming er gelijk goed inkwam.

Gedurende de rest van de avond werden de aanwezige vrijwilligers ( ruim 350 ) ruimschoots in het zonnetje gezet en kregen zij een ontspannen avondje uit voorgeschoteld met sketches, liedjes en anekdotes. Zij kregen daarbij het gevoel gewaardeerd te worden, temeer daar er die avond een “maatwerkprogramma” door Marc Vrolijk werd verzorgd, waarbij bijzonderheden en wetenswaardigheden over de gemeente zelf in het optreden waren verwerkt en het dus echt over de vrijwilligers van Zuidplas ging. De avond werd met een hapje en een drankje afgesloten. De vrijwilligers en de gemeente kunnen terugkijken op een geslaagde avond.