Maatwerk cabaret

van groot bedrijfsfeest tot intieme verjaardag

Maatwerk cabaret op maat, bijvoorbeeld in de vorm van een  fake-spreker geeft u uw feest extra glans. Een verrassende act waarover nog lang wordt nagepraat. Een lied op maat voor een jarige, cabaret voor een jubilaris of bedrijfsfeest, een fake toespraak waarmee de gasten op een bruiloft of personeelsbijeenkomst op het verkeerde been worden gezet; alles is mogelijk.

Cabaret op maat: Sla de plank raak!

Een goede voorbereiding is van groot belang voor het welslagen van de act, het moet immers in één keer goed.  De juiste snaar moet worden geraakt. Moet er rekening gehouden worden met bepaalde situaties? Of juist niet…  Wat moet genoemd? Wie zitten er in het publiek? Is er een boodschap? Door middel van een intakegesprek wordt informatie verkregen die vervolgens in een humoristische context worden geplaatst. Zo wordt de boodschap die u wilt overbrengen op een originele manier gepresenteerd en wordt er nog lang over nagepraat.

Humor werkt!

Tijdens bedrijfs- of productpresentaties is het belangrijk om de gasten, vaak klanten of personeelsleden met een goed gevoel achter te laten. Humor is dan een geweldig instrument. Het ontlaadt, het ontspant, breekt ijs en het geeft iets om over na te praten.

Kijk ook eens op onze Facebookpagina!