Cabaret feestavond vrijwilligers

Onlangs mocht Vrolijk Entertainment een avondvullend programma verzorgen tijdens het jaarlijkse vrijwilligersfeest van de Gemeente Zuidplas. De gemeente koos voor een programma met maatwerk en wachtte de gasten een speciaal ontvangst door de entree-act. Een sportzaal in Moerkapelle werd omgetoverd tot prachtige theaterzaal. Een perfecte ambiance voor een mooie avond uit.

Bericht van gemeente Zuidplas

Van de gemeente Zuidplas mochten we de volgende reactie ontvangen:

Voor onze jaarlijkse vrijwilligersavond hadden we Vrolijk Entertainment uitgenodigd, die een avondvullend programma verzorgde.

Entree-act: hilarische momenten

Entree act Vrolijk Entertainment

Tijdens de inloop werden de vrijwilligers verwelkomd door de “VIP-kip“ en gingen velen met “deze gele” op de foto. Dat leidde soms tot hilarische momenten, waarbij de stemming er gelijk goed inkwam.

Sketches, liedjes, anekdotes

Gedurende de rest van de avond werden de aanwezige vrijwilligers ( ruim 350 ) ruimschoots in het zonnetje gezet en kregen zij een ontspannen avondje uit voorgeschoteld met sketches, liedjes en anekdotes. Zij kregen daarbij het gevoel gewaardeerd te worden, temeer daar er die avond een “maatwerkprogramma” door Marc Vrolijk werd verzorgd, waarbij bijzonderheden en wetenswaardigheden over de gemeente zelf in het optreden waren verwerkt en het dus echt over de vrijwilligers van Zuidplas ging.

cabaret feestavond

De avond werd met een hapje en een drankje afgesloten. De vrijwilligers en de gemeente kunnen terugkijken op een geslaagde avond.

cabaret feestavond