Vrolijk Entertainment voor vrijwilligersfeest

Gemeente Heiloo zingt bij de afwas in theater De Beun

Het gezellige Theater de Beun vult zich met mensen. Vrijwilligers. Vanavond worden ze bedankt voor hun geweldige inzet in het afgelopen jaar. Ze hebben zich ingezet op allerlei gebied. Sommige een paar uurtjes in de maand, de ander iedere dag. Het maakt niet uit. Iedere inspanning wordt gewaardeerd.

De één voor de plaatselijke voetbalvereniging, de ander voor een verzorgingshuis. Vele verenigingen, stichtingen en instellingen zijn vertegenwoordigd en dat is precies de bedoeling van de gemeente Heiloo die dit evenement traditiegetrouw jaarlijks organiseert. Vrijwilligers zijn van groots belang voor de samenleving en hoe meer vrijwilligers aanwezig zijn des te duidelijker die boodschap overkomt.

vrolijk entertainment

Ode aan de vrijwilliger met het college van B&W

Het klapstuk van de avond is de ode aan de vrijwilliger waarbij burgemeester en wethouders op het podium hun ongekende waardering voor de vrijwilligers laten blijken door met verve de ode mee te zingen. Ook de geïmproviseerde choreografie mag er zijn.Na afloop reageren de vrijwilligers enthousiast. Ze hebben genoten van een geweldige avond, En dat hebben ze meer dan verdiend!

entertainment voor vrijwilligers

Entertainment voor vrijwilligersfeest

Entertainment voor vrijwilligersfeest

Een fantastische feestavond! Ik en de gemeente Heiloo hebben heel veel positieve en leuke reacties gehoord. Nogmaals super bedankt voor de geweldige avond!!

 

act feest

cabaret vereniging

Aan Vrolijk Entertainment de eer om te zorgen dat al deze vrijwilligers,  verschillende mensen van verschillende leeftijd en van diverse pluimage een avond te geven die amuseert, waardeert en verbindt.Aan de techniek zal het niet liggen. De technicus van Vrolijk Entertainment heeft, zoals altijd,  zijn zaakjes goed onder controle. Maar dat geldt zeker ook de technici van theater de Beun.

De goedgevulde zaal vol met vrijwilligers en met het voltallige college van de gemeente Heiloo op de eerste rij, heeft er duidelijk zin in en meteen vanaf het begin van het programma zit de stemming er goed in. Het wordt een heerlijke avond voor zowel het publiek als de artiesten.

Entertainment voor vrijwilligersfeest

Kijk voor meer foto’s en informatie ook eens op onze Facebookpagina!