vrijwilligersavond tennisvereniging

Zaterdag 25 november maakte de Kollumer tennisclub (KTC) kennis met de Vrolijke VIP Show (en andersom) tijdens de vrijwilligersavond. Een sportclub kan niet bestaan zonder vrijwilligers, iedereen weet het, maar toch is het belangrijk hier af en toe even bij stil te staan. Aan Marc Vrolijk de eer om met zijn Vrolijke VIP Show de onbetaalbare mensen te eren. Middels vooraf verkregen informatie werd een behoorlijke persoonlijke noot aan het optreden toegevoegd. Het publiek werd verrast en vermaakt en vierde een feest die zijn weerga niet kende.

Feestelijk ontvangst … in de hagel

De rode loper was uitgerold om de gasten te verwelkomen als een echte VIP. De VIP KIP © mocht voor de gelegenheid zelfs champagne uitdelen… Een behoorlijke hagelbui mocht de pret niet drukken. Het onthaal was hartverwarmend, daar kon geen hagelbui tegenop…

entree act voor feest

rode loper act

entree act

Kantine als theater

Na het ontvangst zagen de tennissers tot hun verbazing dat hun knusse kantine in een theatertje was omgebouwd. Tijdens de Vrolijke VIP Show werden de vrijwilligers in het algemeen en sommigen in het bijzonder getrakteerd op speciale aandacht. Het bleef nog lang onrustig op deze tennisclub….

 

 

theater op locatie

Reactie opdrachtgever: schot in de roos!

We hebben een ontzettend leuke avond gehad. Het was lachen, gieren, brullen.

Ontvangst op de rode loper. Welkomstdrankje er bij, plaatje schieten de ban was gebroken.
De aangeleverde informatie was perfect verwerkt. Hierdoor was het een vrijwilligersavond waarin de vrijwilligers (persoonlijk) centraal stonden. Er was goede research gedaan want ook ik werd meegenomen in de sketches terwijl niemand wat over mij had aangeleverd. Alles klopte en was zeer herkenbaar. Door de persoonlijke aandacht deed een ieder mee. Zelfs alle liedjes werden uit volle borst meegezongen! Na afloop alleen maar leuke reacties. Ook de dagen na de vrijwilligersavond heeft iedereen het er nog over, een zeer geslaagde avond, een schot in de roos.