Vrijwilligersfeest Brabant

Korfbalvereniging DSO uit Klundert wilde hun vrijwilligers dit jaar op een bijzondere manier bedanken. Aan Vrolijk Entertainment de eer om het vrijwilligersfeest op te luisteren  met cabaret, muziek en interactie. Een hilarische act voor de vrijwilligers!

Act voor vrijwilligers speciaal voor vrijwilligersfeesten én op maat gemaakt

De club was op zoek gegaan naar een act speciaal voor vrijwilligersfeesten en dan het liefst op maat gemaakt. Eenmaal op de site van Vrolijk Entertainment beland, was het besluit snel genomen. Na de nodige afstemming en voorbereiding werd het een vrijwilligersfeest om nooit te vergeten. De Vrolijke VIP Show sloeg in als een bom en DSO liet zien dat het over geweldige vrijwilligers beschikt: niet alleen onmisbaar voor de club maar ook in staat om een geweldig feest te vieren.

Van de site van korfbalvereniging DSO:

Wat was het een gezellige avond! Na een prachtig dankwoord aan alle vrijwilligers van Anton verscheen een heuse Vipkip in de kantine om alle vrijwilligers op creatieve en ludieke wijze te entertainen.

Dankzij wat vooroverleg over de vrijwilligers en behoorlijk wat research van Marc Vrolijk werd een hilarische show neergezet, waarbij je gewoon wel móest lachen. Het meest krachtige was dat de inhoud helemaal aangepast was aan alles wat met DSO en korfbal te maken heeft. De toon was al snel gezet en de sfeer zat er direct in!  Meezingers, leuke anekdotes ondersteund door beeldmateriaal en muzikale hoogstandjes maakten alles tot één geheel.

IMG_1274

Voor meer foto’s kun je terecht op de site van korfbalvereniging DSO.