Feest in de tent met Zingen bij de Afwas!

Tijdens het tweejaarlijks dorpsfeest in de feestttent in Blija maakte Marc Vrolijk zijn opwachting met zijn programma Zingen bij de Afwas. Terug naar de jaren 70 zonder het heden uit het oog te verliezen.
Het zeer gevarieerde publiek – bestaande uit jong en oud – reageerde enthousiast en het werd dan ook een mooi feest in de goed gevulde tent.

Vrolijk Entertainment in Blija dat lijkt een garantie voor een mooi feest. En dat werd het ook. Een programma vol herkenning voor de ouderen en geschiedenis met een vette knipoog voor de jongeren werden de verschillende generaties met elkaar verbonden. Muziek, interactie en veel humor zorgden voor een geweldige sfeer.

Zingen Bij de Afwas…
Een geweldig spontaan bijzonder feestelijk optreden. Marc zorgde ervoor dat er gelijk een klik was. Diverse liedjes werden door een verrassende act ingeleid. Meerdere zelfgemaakte liederen, versterkt met beeldmateriaal, zijn “Song-Festival” waardig. Er werd door de aanwezigen vanaf het begin enthousiast meegedaan. Allen hebben genoten van een onvergetelijk optreden! Heel leuk!

Meer informatie? Bel met Marc!

 

Cabaret jaren 70