Entertainment ouderen – Zingen bij de Afwas

Landelijke Dag van de Ouderen

Tijdens De Dag van de Ouderen op 1 oktober 2018 werd er een feest gevierd in verschillende plekken in Nederland. In Hoogezand stond als entertainment speciaal voor de ouderen de show Zingen bij de Afwas op het programma.

Bruynzeel keukenblokje

Mét geblokt gordijntje

In een bomvolle zaal zat de stemming er meteen goed in. Het Bruynzeel keukenblokje en de diverse attributen zorgden meteen voor veel herkenning en herinneringen. De liedjes en de humoristische conferences zorgden samen met de authentieke beelden die op het grote scherm werden getoond voor een heerlijk ontspannen – en ouderwets gezellige – sfeer.

Dag van de ouderen entertainment

entertainment voor ouderen

Entertainment ouderen

Ouderwets gezellig

Het publiek lachte en zong volop mee. De hele middag bleef de stemming erg feestelijk en dat was ook precies de bedoeling op deze speciale dag! Na afloop mocht Marc vele dankbare reacties in ontvangst nemen. Dit hadden ze nog nooit meegemaakt.

Dag van de ouderen entertainment

Entertainment ouderen

óók leuk voor de jeugd 🙂

Zingen bij de Afwas is NIET speciaal gemaakt voor ouderen. Marc heeft een humoristisch programma gemaakt over zijn jeugd. Vanwege de herkenning die het Bruynzeel keukentje en het Zingen bij de Afwas overal oproept is het wel heel erg geschikt voor ouderen. Marc is een cabaretier die – net als die van vroeger – de mensen een ontspannen en gezellige avond wil bezorgen waar ook volop te lachen valt. In de loop van de tijd is gebleken dat alle ouderen het programma ten zeerste weten te waarderen. Het is dan ook iedere keer – overal in het land – steeds weer een groot succes. Bent u dus op zoek naar entertainment voor ouderen? Voor ANBO, vrouwen van NU en andere vrouwenverenigingen, cabaret voor uw dorpsfeest, uw vereniging of uw bruiloft (jublieum)? Met Zingen bij de Afwas bent u van succes verzekerd.

Reactie opdrachtgever: Een écht feestje!

Het was een mooi optreden met zeer positieve reacties! Een echt feestje!