Entertainment verjaardagsfeest

Speciaal voor avondvullende feesten hebben we het Bruynzeel-keukenblokje (met geblokt gordijntje) gemoderniseerd. Niet met een vaatwasser maar met  een digitale DJ controller! Op die manier is het mogelijk om het cabaret en entertainment van Zingen bij de Afwas vloeiend over te laten gaan in Swingen bij de Afwas, waarbij de ervaren DJ de lekkerste hits de revue laat passeren. Zo gebeurt er – over de hele avond genomen – teveel om op te noemen en is er voor elk wat wils, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de wensen en voorkeuren van de jarige.

entertainment verjaardagsfeest

Het feest werd gevierd in de voormalige business-ruimte van HFC Haarlem. Deze ruimte doet inmiddels een paar jaar dienst als feestlokatie onder de naam Partycentrum Haarlem. De avond begon rustig maar al snel namen Mark & Tjark het woord met Zingen bij de Afwas. Middels cabaret, muziek en een quiz werd het publiek meegenomen naar de jaren 70.

Entertainment verjaardagsfeest

entertainment verjaardagsfeest

 Doordat Vrolijk Entertainment zowel de DJ als het entertainment voor het verjaardagsfeest te laten verzorgen is er sprake van een vloeiend verloop van de hele avond en heb je in de voorbereiding te maken met één contactpersoon waarmee het feest wordt afgestemd. Zo werden op  dit feest een lied van familie en een toespraak van de moeder aangekondigd en vloeiend in de avond gelast. Tot slot was er het muzikale feest der herkenning met de heerlijke muziek van onze DJ met zijn Swingen bij de Afwas.

entertainment verjaardagsfeest