Gouden Act Vrijwilligersfeest gemeente Olst-Wijhe

Zondag 12 oktober bracht Vrolijk Entertainment een bezoek aan Wijhe, in het gezellige Capellenborg theater om daar op te treden voor de vrijwilligers van de gemeente Olst-Wijhe. De vrijwilligers ze doen er  allemaal verschillende soorten werkzaamheden en de een besteedt er meer tijd aan dan de ander maar één ding hebben ze gemeen: het zijn vrijwilligers! Het publiek bestaat mensen van verschillende pluimage en daar dient natuurlijk rekening mee gehouden te worden. Act vrijwilligersfeest.

De organisatie had gekozen voor het programma Zingen bij de Afwas met als afsluiting de ode aan de vrijwilliger “Goud Waard”. Het bleek een uitstekende keuze. Het publiek liet zich gewillig meevoeren naar de jaren 70 en had er duidelijk zin in op deze mooie zondagmiddag. Jan Pelleboer, het songfestival, Boer Koekoek….het ging erin als koek.

De ode aan hen, met behulp van een zeer speciaal achtergrondkoor, maakte het feest compleet. De vrijwilligers verlieten stuk voor stuk met een lach én een foto van Mark & Tjark de theaterzaal.

Act vrijwilligersfeest

 

Act vrijwilligersfeest

Kijk ook eens op onze facebookpagina!