Met het optreden in Vriezenveen werd het kwartet optredens voor De Meulenbelt Groep compleet gemaakt. Honderden vrijwilligers werden tijdens deze optredens in het zonnetje gezet en vermaakt met ‘Zingen bij de Afwas’. Wij hebben met heel veel plezier opgetreden voor de vrijwilligers van De Meulenbelt Groep. Onderstaand bericht getuigt dat de ‘liefde’ wederzijds is:

“Als blijk van waardering organiseren we jaarlijks een vrijwilligersfeest voor de vrijwilligers van TriviumMeulenbeltZorg. Dit jaar kozen we voor de locaties Westerhaar, Tubbergen, Vriezenveen en Almelo voor het programma van Mark en Tjark ‘Zingen bij de afwas’. Aan de ene kant toch wel een risico om meteen vier voorstellingen te boeken want tot dusver was het duo ons onbekend. Al meteen na de eerste avond in oktober in Westerhaar wisten we dat we een uitstekende keuze hadden gemaakt. Vrijwilligers waren superenthousiast over de voorstelling. Men heeft hartelijk gelachen om de zeer herkenbare teksten en meegedeind op het ritme van de nostalgische liedjes. Dat beloofde alle goeds voor de later geplande avonden in november in de andere regio’s. Ook daar werden Mark en Tjark (en natuurlijk geluidsman Jan) warm onthaald en geprezen om hun vrolijke, herkenbare programma wat iedereen terugbracht naar de jaren ’70.

De speciale ode aan de vrijwilligers door middel van een gezamenlijk lied was de kers op de taart. Heel bijzonder. Kortom, vier onvergetelijke avonden voor ons allemaal. Bedankt daarvoor!

Daarnaast hartelijk dank voor de fijne en correcte samenwerking vooraf, tijdens en na afloop van de optredens, echt super!

Hartelijke groet,

Karla Pullen – coördinator vrijwilligerswerk TMZ”

 

Klik hier voor de foto’s!