Familiefeest: persoonlijk en op maat

Op de plek waar het allemaal begon, vierde het paar haar 6o jarig jubileum! Op het prachtige erf waar ze zelf hun boerenbedrijf opbouwden en waar inmiddels hun zoon woont, werd het familiefeestfeest gevierd. En mooie feesttent was opgebouwd, catering was geregeld, zelfs een bruidstaart werd aangesleept en een grote schuur werd omgebouwd tot theater waar Vrolijk Entertainment de aanwezigen mocht verrassen met Zingen bij de Afwas.

theater op lokatie

Feestelijke Entree Act

Ook de ontvangst werd verzorgd door Marc Vrolijk die op de rode loper met zijn tot selfie apparaat omgebouwde draaischijftelefoon! De entree-act leidde tot hilarische taferelen en natuurlijk unieke foto’s van alle aanwezigen als blijvende herinnering aan het feest.

P1200148

P1240152

P1420170

Theater op lokatie: Zingen bij de Afwas

Na de ontvangst, de taart en een drankje werden de gasten het ‘theater’ in geleid. Zingen bij de Afwas was speciaal voor de gelegenheid aangepast met foto’s en verhalen over het paar en haar familie. Gecombineerd met de feestelijke nummers en interactie werd er een mooi, vrolijk en gezellig feest gevierd waar nog lang over nagepraat zal worden.

Tevreden opdrachtgever

“..Op 27 mei jl. hebben we een feest gehad ter gelegenheid van het 60 jarig huwelijk van mijn ouders. Als verrassing voor mijn ouders en de gasten hebben we Marc Vrolijk als entertainer gevraagd een optreden te geven.
De keuze van de act was als snel gevallen nl. de entree act met de selfies en zingen bij de afwas als hoofdact. Hiervoor is Marc op een middag bij ons geweest om wat meer over mijn ouders te weten te komen en foto’s te verzamelen. 

Tijdens het feest waren mijn ouders en de gasten verrast hoe ze onthaalt werden, voor velen was zo`n selfie onbekend of vreemd maar zeker hilarisch. Het leuke is dat de gemaakte selfies voor het fotoboek gebruikt kunnen worden.

Na hapje en een drankje is Marc begonnen met het hoofdact. Het was een schot in de roos, in zijn act had hij persoonlijke dingen van mijn ouders verwerkt en dat gecombineerd met liedjes.
Mijn ouders waren zo innig aan het genieten, alleen dat maakte het een zeer geslaagd feest.. Ook de gasten genoten en deden tijdens het meezingen spontaan mee. De reacties waren zeer positief.

 Prachtig, Marc dank je wel.

 Suine Coolman..”

 

Wilt u ook een persoonlijk feest op (eigen) locatie? Wij denken graag met u mee. Het op humoristische wijze verwerken van persoonlijk informatie, zoals leuke annekdotes en bijzondere familieleden doen we graag en zorgt ervoor dat ieder optreden uniek is!