Cabaret vrijwilligersfeest

Bij de Brabantse voetbalvereniging NLC’03 was het weer tijd voor het jaarlijkse vrijwilligersfeest. Na vorig jaar gebruik te hebben gemaakt van zogenaamde ‘tonpraters’ was het dit jaar de beurt aan Vrolijk Entertainment; De Vrolijke VIP Show om precies te zijn!

Gewapend met de nodige voorinformatie ging Marc Vrolijk naar het Brabantse Lith om de vrijwilligers te trakteren op een verrassend optreden.

Spelersbus arriveert!

Precies op tijd arriveerde de spelersbus bij NLC’03 in Lith zodat op tijd en zonder publiek aan de voorbereidingen begonnen kon worden.

cabaret voetbalclub

Wedstrijdspanning in de Kleedkamer

Met een gezonde dosis wedstrijdspanning bereidde Marc zich toch nog redelijk ontspannen voor op het optreden. Ondertussen werd het publiek ontvangen met een hapje en een drankje.

Perfecte Opstelling!

Tijdens de warming-up zag hij dat de opstelling van NLC deugde: een perfecte zaalindeling!

entertainment voetbalclub

Tijdens het optreden kregen verschillende aanwezigen op ludieke en humoristische wijze de aandacht en viel er veel te lachen en te feesten!

entertainment voetbalclub

cabaret voetbalclub

Wilt u ook een vrijwilligersfeest organiseren met een verrassende act, ludieke aandacht en een oprecht “dankjewel”? De Vrolijke VIP Show verwerkt informatie van uw club in de act zodat er een act op maat ontstaat. Persoonlijk, grappig en feestelijk! Mail of bel 06-24250277 voor meer informatie.