Act Personeelsfeest

 

personeelsfeest

Op zoek naar een leuke act voor het bedrijfsfeest kwam ze bij Vrolijk Entertainment uit. Het kwartaaloverleg van het detacheringsbedrijf mocht voorzien worden van een verrassende wending.

Vrolijk Entertainment speelt (avondvullende) programma’s zoals Zingen bij de Afwas en De Vrolijke VIP Show. Ook maken we programma’s geheel op maat. Dit doen we voor gemeenten, verenigingen, instellingen en bedrijven.

Ook ICT bedrijf Synobsys maakte gebruikt van onze diensten:

“..Onze medewerkers zijn het kapitaal van de organisatie. Om onze waardering voor hun inzet te laten blijken, wilden we hen als MT graag eens in het zonnetje zetten. Daarbij hebben we de hulp ingeroepen van Vrolijk Entertainment. We hebben letterlijk de rode loper voor hen uitgelegd. Iedereen werd persoonlijk ontvangen door de VIP-kip (a.k.a. Marc Vrolijk) en op de foto gezet. Na het officiële gedeelte van de vergadering kwam de VIP-kip weer langs. Wat volgde, was een gepersonaliseerd optreden waarin elke collega op hilarische wijze werd bedankt voor zijn of haar inzet.

De energie, vrolijkheid en enthousiasme die Marc uitstraalt, zijn aanstekelijk! Hij bereidt zijn optreden gedegen voor en heeft er – samen met zijn technicus – voor gezorgd dat iedereen zich die avond eventjes heel speciaal voelde. Marc en Jan, nogmaals hartelijk dank. Het was super!..” J. Spits

Over Synobsys

Synobsys ontwikkelt maatwerkapplicaties. Door de inzet van mensen, methoden en middelen helpen wij uw organisatie tijdens de digitale transformatie. Wij gebruiken hiervoor de modernste technologieën. Onze oplossingen staan altijd in dienst van uw idee; snel, innovatief en aanpasbaar op ieder moment.

Wilt u ook eens een keer iets anders op uw bedrijfsfeest of periodieke vergadering? Vrolijk Entertainment speelt graag in op uw wensen. Bel of mail en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Een mooie act op uw bedrijfsfeest zorgt voor ontspanning en draagt bij aan een goede werksfeer!