Cabaret op maat voor personeel varkenshouderij

De baas van een varkenshouderij in het Friese Echtenerbrug wilde zijn personeel een verrassend feest aanbieden en kwam op het idee om Vrolijk Entertainment een show op maat te laten maken.

Intake

De Vrolijke VIP Show biedt de mogelijkheid om maatwerk in te bouwen. Belangrijk is om meteen de juiste snaar te raken. Daarom vond er een aantal weken voor het feest een intake gesprek plaats. In de dagen daarna werden er foto’s en informatie verzameld.

Het optreden

Marc ging hiermee aan de slag en maakte er een verrassend optreden van waarbij alle personeelsleden “aan de beurt” kwamen. Het speciaal gemaakte lied: “We gaan bramen zoeken” (alleen leuk als je het verhaal erachter kent) ging erin als koek en zal nog lang na blijven klinken op de varkenshouderij.

Reactie opdrachtgever:

Was goed geslaagd!
Bedankt voor de fijne samenwerking

img_1129

 

 

Waarom een personeelsfeest?

Uiteraard wordt een personeelsfeest niet alleen georganiseerd om eens gezellig bij te kletsen met je collega’s. Vaak is het verbeteren van de teamspirit een achterliggende gedachte. Het “wij”-gevoel wordt gecreëerd. Met een act personeelsfeest op maat van Vrolijk Entertainment voorkomt u dat het personeel “weer zo’n speech” gapend aanhoort en valt er ook nog behoorlijk wat te lachen. Ook niet onbelangrijk voor een geslaagd feest.